Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szanyit is meglepte a Momentum elnökének arroganciája

Sümeghi Lóránt

2017.01.29. 13:28

A Momentum elnöke, Fekete-Gyõr András olyan agresszivitással szólalkozott össze Szanyi Tibor EP-képviselõvel, hogy a politikus még aznap közleményben fejezte ki meglepettségét.
A vidékieket lenéző Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András úgy tűnik nehezen bír idegeivel, még akkor is, amikor egy, az amúgy ő pártján álló politikussal kell beszélnie.

Ismeretes, Szanyi Tibor EP-képviselő sajtótájékoztatót hirdetett a Nyugati pályaudvar aluljárójába, a NOlimpia standja elé szombat délutánra. Csakhogy hirtelenjében a helyszínen megjelent Fekete-Győr András, a Momentum elnöke is, aki azon nyomban össze is veszett Szanyival, majd elküldte a politikust aláírásokat gyűjteni. Szanyi Tibor sajtókapcsolatokért felelős asszisztense az esemény után több órával azt közölte, hogy

a mozgalom helyszínre és alkalomra felvonuló elnöke Fekete-Győr András arrogáns fellépése és a segítségnyújtáshoz való viszonyulása, nemcsak a képviselőt, hanem a többi jelenlévőt is meglepte."

Hozzátette: így nehéz lesz bármit is elérni, mert csak annak lehet segíteni, aki azt hagyja is. Legutóbb a Demokratikus Koalíció hekkelte meg öntudatlanul a Momentumosok aláírásgyűjtését, amikor olyan online petíciót indítottak, amellyel még érvénytelen személyazonossággal is regisztrálni lehetett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére