Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szétesõben az MSZP: kilép a pártból és visszalép az országgyûlési képviselõi jelöléstõl a gyöngyösi szoci polgármester

Horváth József György

2018.02.06. 19:33

Visszalépett az országgyûlési képviselõi jelöléstõl, nem indul a körzetben és kilép az MSZP-bõl is Hiesz György, Gyöngyös polgármestere. És bár lépése látlelete lehet az MSZP szétesésének, egyfajta gesztusként, visszalépésként is értelmezhetõ a Jobbik javára. Nem lepõdnénk meg, ha az áprilisi választások után Hiesz György jobbikos színekben folytatná.

A városvezető sajtótájékoztatóján a heol.hu tudósítása szerint úgy fogalmazott: "Mikor elvállaltam a felkérést a jelölésre, és most is, amikor visszalépek, akkor is azt mondtam, hogy nekem csak egy fontos van, a város szolgálata, ennek a hivatásnak a maximális ellátása, és így talán sokkal többet tudok Gyöngyösnek tenni, szolgálni azzal, hogy ezt a kampányt most nem csinálom végig".

A heol.hu tudósítása szerint a helyi MSZP egykori alapító tagja "könnyeivel küszködve jelentette be", hogy elhagyja pártját, és függetlenként folytatja munkáját, majd a jövő évi polgármesteri választásokon is így szeretné a város érdekeit képviselni.

Én azt a megkezdett munkát szeretném folytatni, amelyet az elmúlt években is próbáltam végigvinni, és nagyon remélem, hogy a csapatban nem lesz változás, de egy korszak lezárult, hosszú idő volt, sok mindennek az elindítója voltam, de van egy szakaszhatár, amit már az ember nem akar követni, úgyhogy én maradok a megkezdett munka mellett, és úgy gondolom, csak Gyöngyös számít – idézte Hiesz Györgyöt a megyei lap.

Az MSZP tudomásul veszi a gyöngyösi polgármester bejelentését.

Heisz György visszalépése akár gesztus is lehet a Jobbik számára. Ugyanis a Simicska-féle csicskapárt elnöke, Vona Gábor Heves megye 2-es körzetében indul egyéni jelöltként az áprilisi országgyűlési választásokon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére