Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szijjártó: az ENSZ emberi jogi fõbiztosa is csatlakozott Sargentini magyarellenes akciójához

Vincze Viktor Attila

2018.09.11. 16:21

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter szerint összehangolt nemzetközi támadás folyik Magyarország ellen. Érdekes módon az ENSZ emberi jogi fõbiztosának hivatala pont a Sargentini-jelentés EP-ben zajló vitájával egy idõben tett közzé egy sajtónyilatkozatot, amelyben ENSZ-szakértõk komoly aggodalmukat fejezték ki a magyar kormány migránsokkal és a civil társadalommal szembeni legújabb intézkedései miatt.

A külgazdasági és külügyminiszter szerint az ENSZ emberi jogi főbiztosának hivatala ugyanazt csinálja, mint Judith Sargentini, az Európai Parlament holland zöldpárti képviselője és a többi bevándorláspárti politikus: támadja Magyarországot azért, mert nem enged be illegális bevándorlókat.

Szijjártó Péter a közleményében arra reagált, hogy az ENSZ emberi jogi főbiztosának hivatala által a nap folyamán közzétett sajtónyilatkozatban ENSZ-szakértők komoly aggodalmukat fejezték ki a magyar kormány migránsokkal és civil társadalommal szembeni legújabb intézkedései miatt.

A tárcavezető úgy folytatta:

A bevándorláspárti nehéztüzérség felvonult Magyarország ellen, semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, mindent bevetnek azért, hogy bevándorlókkal árasszák el Magyarországot és egész Európát."

Hozzáfűzte: szerinte az ENSZ emberi jogi főbiztosának hivatala Soros György és a bevándorlók érdekeit képviseli, ahogy Judith Sargentini és elvbarátai is."

Szijjártó Péter hangsúlyozta: a magyar kormány továbbra is megvédi Magyarország határait és súlyos bűncselekménynek tekinti az illegális bevándorlás szervezését, amelyet határozottan szankcionál.

Azt írta:

Tájékoztatják az ENSZ emberi jogi főbiztosának hivatalát arról, hogy a biztonság a legalapvetőbb emberi jog, az európai embereknek joguk van biztonságban élni. Mi ehhez a joghoz ragaszkodunk, megvédjük a magyarok biztonságát és ezzel védjük egész Európát is."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére