Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tarlós elvárja Hadházytól, hogy jelentse fel

888.hu

2020.12.01. 13:05

Tarlós István korábbi főpolgármester nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt feljelentette Hadházy Ákost, és elvárja, hogy az országgyűlési képviselő is jelentse fel őt.
A volt főpolgármester azt szeretné, hogy a képviselő név szerint őt jelentse fel, ha már azt állítja, hogy elcsalta a 3-as metró felújítását.

Hadházy a korábbi városvezetőt az elmúlt héten közösségi oldalán bűncselekménnyel vádolta meg, mert gyanúja szerint a 3-as metró korszerűsítése során nem felújították a szerelvényeket, hanem új szerelvények beszerzése történt – írja a Magyar Hírlap.

A független, ám a Momentummal szövetséget kötő politikus kijelentette: Tarlósnak nem budapesti díszpolgárság, hanem börtönbüntetés járna.

Bár Hadházy állítja, hogy a díszpolgári címet Tarlós még nem kapta meg, információink szerint Karácsony Geregely személyesen nyújtotta át elődjének.

Tarlós úgy véli, az ügyben érdemes a BKV vezérigazgatóját kérdezni, aki az ügy pontos ismerője.

A volt főpolgármester lapunknak azt mondta: „Amennyiben Hadházy azt írta, amit írt, és nem jelent fel, akkor feljelentés elmulasztása miatt bűncselekményt követ el, vagy beismeri vele, hogy rágalmazott.”

Eközben pedig már a baloldali sajtó is úgy érzi, Hadházy akciója csak figyelemelterelés a BKV körül zajló botrányról. A 24. hu cikke megállapítja, kamucégnek néz ki az az offshore hátterű vállalat, amely megnyerte a BKV buszbérlős közbeszerzését. Felhívják a figyelmet arra, hogy a közbeszerzés több okból is aggályos, a cégnek például buszai sincsenek.

A szálak Leisztinger Tamás vörös báróhoz vezetnek, aki a BKV-ért felelős Tüttő Kata főpolgármester-helyettesnek volt az élettársa.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére