Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Teljes körű vizsgálat kell Gothár Péter szexuális zaklatásának ügyében

Forisek Ádám

2019.11.21. 14:20

Gulyás Gergely is megszólalt Gothár Péter szexuális zaklatási ügyével kapcsolatban.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Katona József Színház botrányáról azt mondta, hogy teljeskörűen ki kell vizsgálni az ügyet.

Nem tudjuk, hogy mikor történtek ezek a súlyos bűncselekmények. A balliberális kulturális oldalon nem először szembesülünk azzal, hogy a legérzékenyebb kérdésben a szavak és a tettek szemben állnak.

A miniszter szerint meg kell tudni, hogy hány embert ért zaklatás, és mindent meg kell tenni, hogy ilyen ne forduljon elő. Alapos vizsgálatra van szükség – tette hozzá. Legjobb lenne, ha a balliberális kulturális elit kivetné magából ezeket a személyeket – mondta Gulyás, majd megjegyezte: mindenféle állami kitüntetésre méltatlanná vált Gothár Péter, de a korábban odaítélt díjaknak a visszavételét nem támogatja.

Kiderült: Gothár Péter a Katona József Színház szexuális zaklatója

Tegnap robbant a hír, miután a budapesti Katona József Színház közleményt adott ki, hogy a vezetőség tudomására jutott, hogy egy szerződéses munkatársuk több esetben is erkölcsi határokat átlépő módon viselkedett a színház dolgozóival. Nyilvánosságra kell hozni, hogy ki a zaklató a Katona József Színházban – ezt mondta a Hír Televízió kérdésére a főpolgármester.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére