Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Timmermansnak hajbókolva próbálja megkerülni a kormányt Brüsszelben Karácsony

M. Kovács Róbert

2020.02.13. 15:03

Most éppen a Soros-hálózat szövetségesének számító Frans Timmermans bizottsági alelnöknél járt eligazításon Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, aki emellett megint közvetlen EU-s forrásokért lobbizott Brüsszelben. A jelek szerint az ellenzéki városatya nem tekinti Budapestet Magyarország részének.

 

„Tegnap baráti hangulatú megbeszélést folytattunk főpolgármester kollégáim társaságában Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság alelnökével, az Európai Zöld Megállapodás felelősével, majd ma reggel Elisa Ferreira fejlesztési biztos is fogadott minket”

– számolt be minderről Karácsony Gergely budapesti főpolgármester Facebook-oldalán, aki a fotók tanúsága szerint rendesen hajbókolt (még nyakkendőt is kötött a kedvéért...) a hazájában súlytalanná vált munkáspárti politikusnak, Frans Timmermansnak, aki azóta, hogy 2017-ben pártja kihullott a holland parlamentből, az EU-ban még hangosabb, ajtaja pedig mindig nyitva áll Soros György bevándorláspárti milliárdos spekuláns előtt. Karácsony mélyen hallgat arról posztjában, hogy mit mondott neki Soros brüsszeli embere, ehelyett megint azt tolja, hogy Budapestnek igyekszik közvetlen forrásokat szerezni.

Ráadásul Karácsony éppen csütörtök reggel állította be magát az Euronewsnak adott interjújában úgy, mint aki az EU partnere, ellentétben a magyar kormánnyal, amely „ellenfele” az uniónak, mert „destruktív vitákat” folytat Brüsszellel.

Az Európai Unió mostani döntéshozatala inkább az ellenfeleket támogatja, mint a potenciális szövetségeseket. Erre valamilyen választ kell adni. És a városok közvetlenül való támogatása egy lehetséges válasz

– fogalmazott Karácsony, akinek ennek ellenére is van olyan vastag arcbőre, hogy állítja: ez „valójában nem ellentétes a kormány szándékaival, hiszen ezek többletforrást is jelenthetnek”.

De fordítsuk csak magyarra, vagy még inkább pestiesre Karácsony kijelentéseit! Valahogy így hangzik:

„Gyere, öcsém, itt van ez a valag lóvé nálad, fektesd be valahová! Ez a csávó itt az ellenséged, én viszont a spanod vagyok. Na, akkor most kinek is adod a lét?”

Tényleg ennyire hülyének nézi a magyarokat Budapest első embere, akinek pártja és politikai tettestársai egyaránt kéjes buzgalommal tapsikoltak, ha az elmúlt hónapokban szóba jött, hogy „jogállami alapon” csökkentse Magyarország támogatását az EU?! Mert ezek szerint az ő kitekert logikájuk azt mondatja:

Magyarország kapjon csak kevesebbet, de Budapest többet?!

Miért, Budapest hol található?! Sorosisztánban?!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére