Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Továbbra is létezik az akadémiai kéjbarlang

Tokaji Gergő Máté

2019.07.01. 14:58

A Ripost értesülései szerint az „akadémiai kéjbarlangként” ismert szobát a híresztelésekkel ellentétben még mindig nem számolták fel. A szív alakú ágy beszerzésének és szállításának részleteiről is információkat közölt a lap.

Hiába rendelt el a Magyar Tudományos Akadémia rendkívüli vizsgálatot a Számítástechnikai Kutatóintézetben rejtegetett kéjbarlang ügyében, egyelőre inkább mély hallgatásba burkolóznak az érintettek.

A rekreációs szoba berendezését alkotó szív alakú ágy megrendelése és szállítása kapcsán a Ripost kiderítette, hogy az ágy kiválasztását a beavatott, magasabb rangú tudományos munkatársak, elsősorban a professzorok részéről gondos előkészítő munka előzte meg. Szűk körben alaposan megvitatták a kérdést. Miután egyikük felvetette a „vágykeltő” ágy ötletét, megbízták egyik kollégájukat, hogy nézzen körül a szív alakú fekvőhelyek piacán.

A megbízott végül egy kínai terméket választott, tőlük rendelik a szív alakú ágyakat a világ szexklubjai, köztük immár a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézete is. Jellemzően nagyjából 10 000 dollárba kerül egy, azaz nagyjából 3 millió forint egy jobb minőségű szív alakú ágy ára, kedvezményesen 2 millió forintért lehet megvenni. A Ripost informátorai szerint az utóbbi árat fizette ki az intézet.

A hajón történő szállítást az akciót bonyolító tudományos munkatársak lassúnak tartották, ezért a repülő mellett döntöttek. A lap informátorai szerint a professzor urak annyira türelmetlenek voltak, hogy elvetették az akár 6 hétig tartó tengeri szállítás ötletét, inkább a sokkal drágább repülőre szavaztak – merthogy az ággyal kapcsolatos döntésben a kutatóintézet egy kisebb bennfentes haditanácsa döntött.

A „rekreációs franciaágyat” – a számlán külön kérésre így szerepelt – éjszaka csempészték fel a szóban forgó szobába, ezzel is csökkentve a lelepleződés veszélyét.

Bár már több mint 10 napja történt a botrány, hiába kért soron kívüli beszámolót és vizsgálatot a Magyar Tudományos Akadémiai elnöksége a kutatóintézettől, a szív alakú ággyal és jakuzzival berendezett kéjbarlang ügyében egyelőre mindenki mély hallgatásba burkolózik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére