Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Új fejezetre van szükség az Európai Unió működésében”

Horváth József György

2019.11.27. 18:10

Valamint gyökeres fordulatot kell mielőbb végrehajtani a bevándorlás- és gazdaságpolitikában, és erre a korábbinál nagyobb esély mutatkozik az Ursula von der Leyen vezette új biztosi testület megszavazása nyomán – emelte ki a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportja.

Deutsch Tamás fideszes képviselő kijelentette: csupán óvatosan optimista, de lát esélyt érdemi elmozdulásra a korábbi „ostoba” migrációs politika felől, láthatók egy sokkal értelmesebb megközelítés körvonalai. Hangsúlyozta, megelőlegezett bizalommal tekintenek az új Európai Bizottságra, Várhelyi Olivér uniós bővítési és szomszédságpolitikai biztosi megválasztását pedig az elmúlt tíz év legnagyobb diplomáciai sikerének tekintik.

Úgy vélekedett, hogy „elhibázott” bevándorlás- és gazdaságpolitikájával az előző brüsszeli testület komoly károkat okozott, gyengítette Európát, ezért új irányra van szükség.

Beengedték a migránsokat, hagyták távozni a briteket, jelentősen romlott a kontinens biztonsága, és az európai gazdaság ismét a válság jeleit mutatja

- mondta.

Végezetül leszögezte, hogy készek támogatni az új bizottság munkáját a bevándorlás megállítása, a nemzetek Európája és a keresztény kultúra megvédése érdekében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére