Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb támadást indított a magyar kormány ellen a Soros-féle Avaaz

Bertha László

2018.11.23. 15:09

A világ egyik legnagyobb, legkiterjedtebb online aktivistahálózata - mely mögött az ismert amerikai milliárdos, Soros György áll - körlevélben buzdítja a hálózat tagjait, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a Soros-egyetem Budapesten maradjon.

A levélben az Avaaz vezetői azt írják, hogy a magyar kormány „ki akarja űzni” Budapestről a „neves” CEU-t, amely szerintük támadás az „akadémiai szabadság” és a „demokrácia” ellen.

Gyakoroljunk nyomást Orbán Viktor kormányára és mutassuk meg: az emberek Magyarországon és külföldön is a CEU mellett állnak”

– áll a Soros-szervezet felhívásában, mely egy petíciót is elindított.

A bevándorláspárti, balliberális aktivistahálózat a Soros-egyetem kapcsán olyan képtelen állításokat fogalmaz meg, miszerint az intézmény nagyban hozzájárult a rendszerváltást követően az ország demokratizálódásához, és napjainkban is elősegíti Magyarország „nyitottságát”.

Amikor a demokrácia támadás alatt áll, fel kell szólalnunk és cselekednünk kell!”

– olvasható az Avaaz belső körlevelében.

A világszerte mintegy 47 millió aktivistával rendelkező hálózat 18 országban és hat kontinensen képviselteti magát. Beavatkoztak többek között a francia, az olasz és a német választásokba is, illetve Magyarországon is Orbán-ellenes kampányt indítottak az április 8-i választásokat megelőzően, melyről itt olvashatsz bővebben.

A Soros-szervezet hazugságaival szemben természetesen szó sincs az  „akadémiai szabadság” vagy a demokrácia elleni támadásról. Mint köztudott, a Soros-egyetem nemes egyszerűséggel nem felel meg jelenlegi formájában és működésében a magyar felsőoktatási törvénynek, mely valamennyi magyarországi intézményre vonatkozik. Sorosék azonban jól láthatóan nem a megoldásban, hanem a további konfliktusban érdekeltek.

Így néz ki a Soros-egyetem fiktív amerikai kampusza

Soros György hálózata egy olcsó trükkel próbálja igazolni, hogy a Soros-egyetem valóban egy létező amerikai intézmény.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére