Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Varga Judit: azért jöttünk, hogy megvédjük Magyarországot!

Nagy Gábor

2019.09.16. 13:45

Az igazságügyi miniszter a brüsszeli koncepciós eljárás előtt nyilatkozott.
Azért jöttünk, hogy megvédjük Magyarországot

– jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter Brüsszelben az uniós miniszterek tanácskozására érkezve, amelyen a szakminiszterek a Magyarországgal szemben indított 7. cikk szerinti koncepciós eljárásról folytatnak meghallgatást hétfőn.

Varga Judit ma oszt kötényt Brüsszelnek

Tovább él Brüsszelben a bevándorláspártiak Magyarország-ellenes hadjáratának öröksége. Ismert, egy évvel ezelőtt indított koncepciós eljárást (hetes cikkely szerinti eljárást) hazánk ellen az Európai Parlament (EP) Soros-frakciója. Bár az idei, májusi európai parlamenti választásoknak köszönhetően jelentős változások mentek végbe Brüsszelben, ezek közé tartozik például, hogy az Európai Bizottság (EB) vezetőjét a jövőben nem Soros jobbkezének, Frans [...]

Varga Judit újságírói kérdésre válaszolva reményét fejezte ki, hogy a tagállamok a törvényi alapokon maradnak Magyarország bírálatakor, távol maradnak a kettős mérce alkalmazásától, valamint hogy az eljárás nem politikai jellegű.

Remélem, hogy tisztességes és bizonyítékokon alapuló megbeszélés lesz

– tette hozzá az igazságügyi miniszter.

A mai meghallgatásról ebben a CIKKBEN írtunk részletesebben. A tárcavezető a meghallgatás előtt ezt írta a közösségi oldalára: „Elérkezett a meghallgatás napja, ahol ismét azért állítanak minket pellengérre, mert a magyarok elutasították a bevándorlást. A tények azonban mellettünk állnak. Megvédjük Magyarországot!”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére