Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Völner: Soros jelöltjei beengednék a migránsokat

888.hu

2018.04.03. 13:08

Az Igazságügyi Minisztérium (IM) parlamenti államtitkára szerint "Soros-jelöltjei" nem csak a migránsokat engednék be, de ismét tönkretennék a gazdaságot, ezért aki szeretné megvédeni Magyarország biztonságát és gazdasági önrendelkezését, az április 8-án a Fidesz-KDNP jelöltjeire szavaz.

Völner Pál a Magyar Idők keddi számában megjelent nyilatkozatában azt mondta, ha "Soros-jelöltjei" kerülnek hatalomra, az gazdaságilag "földhöz vágná" Magyarországot és elveszne a mindennapok biztonsága. A baloldali pártok nem csak a határvédelmet számolnák fel és a migránsokat engednék be, de "dobra vernék" az állami vagyon nagy részét is. A nemzetgazdaságot ismét tönkretennék és átadnák az irányítást a külföldi gazdasági hatalmaknak, megint privatizálnák a közműcégeket, a közlekedés köztulajdonban lévő résztvevőit, és valamennyi olyan vállalatot és ingatlant, amely Magyarország stabilitásában, fejlődésében szerephez jut – írja az MTI.

Emellett a migránsok eltartásának az árát is a magyar emberek és a magyar vállalkozások fizetnék meg – tette hozzá, megjegyezve, hogy Magyarországra tízezer migráns jutna első körben, de a szám idővel biztosan emelkedne.

A kötelező betelepítésről azt mondta, Brüsszel most azokat a migránsokat akarja Kelet-Közép-Európába betelepíteni, akiket korábban válogatás nélkül beengedett. Ez a Soros-terv, amit Brüsszel mielőbb szeretne a gyakorlatba átültetni – jelentette ki az államtitkár.

Völner Pál szerint a március végi franciaországi merénylet – amelyben egy marokkói férfi túszokat ejtett és négy embert megölt – azt bizonyítja, hogy az Afrikából érkező emberek generációk múltán sem hagyják maguk mögött a gyökereiket, és nem tudnak beilleszkedni az európai társadalmakba. Véleménye szerint legfeljebb csak az képzelhető el, hogy a bevándorlók európai szálláshelyükön kialakítják a maguk szabályai szerint a saját közösségüket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére