Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vona ezzel a nyilatkozatával saját magáról állított ki bizonyítványt

Nagy Gábor

2018.03.25. 20:10

Mint ismert, a Simicska pénzébõl tengõdõ Jobbik második embere, Janiczak Dávid anális szexszel fenyegette meg beosztottját. Emiatt a Híradó stábja kíváncsi volt, hogyan reagál Vona Gábor elnök párttársának botrányos kijelentéseire, amirõl hangfelvétel is készült.

Mint ismert, a Simicska pénzéből tengődő Jobbik második embere, Janiczak Dávid anális szexszel fenyegette meg beosztottját. Emiatt a Híradó stábja kíváncsi volt, hogyan reagál Vona Gábor elnök párttársának botrányos kijelentéseire, amiről hangfelvétel is készült.

A héten több olyan hangfelvétel került elő Ózd polgármesteréről, melyeken Janiczak botrányos, minősíthetetlen stílusban beszél beosztottjaival. Egyiken például anális erőszakkal fenyegette meg kolléganőjét.

Íme, itt van a felvétel, amit a PestiSrácok.hu közölt:

Szombaton este a Híradó arra volt kíváncsi, hogyan vélekedik a pártelnök az ügyről, és hogy szerinte Janiczak miért fenyegette meg anális erőszakkal női beosztottját.

"Janiczak Dávid úgy fogalmazott egy magánbeszélgetésben, ahogy nem illő, de azt gondolom, hogy ez bárkivel megeshet. Sajnos, az ember magánéletében fogalmaz úgy indulatában vagy bármilyen okból, ami nem helyénvaló. Õ is így fogalmazott, de bocsánatot kért, és azt hiszem, ezzel ő megtette, amit meg kellett tennie."

Vona Gábor szerint tehát "bárkivel megeshet", hogy ilyen, a Jobbik alelnökének szavaihoz (szinte már munkahelyi zaklatásnak minősülő) hasonló gondolatokat fogalmaz meg valaki a női beosztottainak.

Íme, így hangzott a párbeszéd (az ózdi polgármester és egykori kabinetfőnöke között), ami Vona szerint bármely közszereplővel, politikussal, döntéshozóval előfordulhat:

  • Janiczak: Igen, de ezt neked nem szabad tudni
  • Bézsenyi Bernadett: Jó.
  • Janiczak: Alexának sem, meg Petinek sem.
  • Bézsenyi: Oké, senkinek nem mondok semmit!
  • Janiczak: Oda dobod föl a pi**ádat!
  • Bézsenyi: Hagyjál már!
  • Janiczak: Szárazon k*rlak se**be az összes fa***al!
Közben kiderült: a Fidelitas feljelentést tesz Janiczak Dávid, a Jobbik alelnöke, Ózd polgármestere ellen.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére