Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

800 ezer bevándorlónak adnak választójogot New Yorkban

Szűcs Gábor

2021.12.10. 16:35

New York City városi tanácsa csütörtökön elsöprő többséggel jóváhagyta azt a törvényt, amely több mint 800 ezer, legálisan a településen lakó nem amerikai állampolgárnak biztosít szavazati jogot.

 

Az Amerikában szavazó nem amerikaiak („Amerikai az amerikaiaké”, ugyebár) egy év múlva regisztrálhatnak, és várhatóan 2023. január 9-én kezdhetik meg a szavazást az önkormányzati választásokon.

Bekövetkezett, amit már számtalanszor prognosztizáltunk: az amerikai demokraták úgy akarnak választást nyerni, hogy új szavazókat vásárolnak maguknak, akik legalább egy voksolás erejéig hűek maradnak az Egyesült Államok fehér lakosságát gonosz ellenségnek beállító baloldalhoz. A fizetőeszköz maga a választójog, az új választók pedig az „ígéret földjére” lépő bevándorlók. A demokraták, ahogy a baloldal világszerte, tudják, hogy a nemzetépítés és a gazdasági növekedés nem az ő terepük, így más módszerekhez kell folyamodniuk. Úgy látszik, a legnagyobb városukkal kezdték, de ne lepődjünk meg, ha a következő választásig az egész Egyesült Államokban követni fogják New York példáját, és az új amerikai elnök személyéről már nemcsak halottak, de – többek között – mexikóiak is szép számban döntenek majd. Éljen a demokrácia!

A tegnap elfogadott jogszabály azokat érinti, akik zöldkártyával vagy munkavállalási jogosultsággal rendelkeznek az Egyesült Államokban, ami nem jogosítja fel őket az állami vagy szövetségi választásokon való részvételre. Egyelőre tehát csak helyhatósági voksolásról beszélünk, de ne legyenek kétségeink afelől, hogy ezt három éven belül szövetségi szintre is kiterjesztik, illetve nem csupán a jogszerűen az USA területén tartózkodókra, hanem az illegális bevándorlókra is. A képlet egyszerű. A Yale friss kutatása szerint nagyjából 22 millióan tartózkodnak jogellenesen az Egyesült Államok területén. A demokraták már 2016-ban felvetették, hogy ezeknek az embereknek állampolgárságot kellene adni – amivel választójog is jár. A felmérések szerint az először szavazó bevándorlók döntő többsége a Demokrata Pártra adja le voksát. A legnagyobb szavazatkülönbség a demokrata és a republikánus elnökjelöltek között az amerikai történelemben 17 millió. A matek nem bonyolult: ha az USA-ban tartózkodó illegális migránsoknak csak a háromnegyede szavazna a demokratákra, a baloldalnak permanens többsége lenne a képviselőházban. Természetesen mindez a dolgozó amerikai többség érdekét szolgálná, és még véletlenül sem a baloldali elit hatalommegtartását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére