Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal csak akkor hazudik, ha mozog a szája

Horváth K. József

2021.07.29. 15:30

Kicsit aggódtam az este, hogy leszakad az ATV mennyezete, amikor a jobbikos és a momentumos vendég egymást erősítve állt ki a határvédelmi kerítés szükségessége mellett A nap híre című műsorban.

 

A csizma annak kapcsán került az asztalra, hogy a napokban erőszakos migránsok be akartak törni Magyarország területére, de a kerítés, illetve a helyszínen intézkedő katonák visszaverték a támadást.

A mennyezet épségét az veszélyeztette, ahogy Potocskáné Kőrösi Anita jobbikos országgyűlési képviselő a kerítés szükségessége mellett érvelt. Leszögezte, „a Jobbik mindig kiállt a kerítés mellett. (...) Örülünk neki, hogy a kerítés most visszatartja a migránsokat attól, hogy Magyarországra lépjenek.”

Annak idején Vona Gábor ennek épp az ellenkezőjét mondta: „A kerítés az egy hatalmas bukás, azt gondolom, a kormány bevándorláspolitikájának a bukása történt meg. A kerítés még föl sem épült, de már nyilvánvalóvá vált, hogy alkalmatlan Magyarország megvédésére.”

Gyöngyösi Márton, a párt EP-képviselője pedig azt mondta: „Európának nincs szüksége újabb, a bevándorlók feltartóztatását szolgáló kerítésre, mert csak a feszültséget szüli az Európai Unió tagállamai között.”

Ma tehát nyugodt szívvel, jó liberálishoz illően duruzsolja a fülekbe a Jobbik képviselője azt, amit a választók hallani akarnak, hogy szükség van a kerítésre. Nyilvánvaló, hogy kormányra kerülésük esetén ebből semmi nem valósulna meg. Az Európai Egyesült Államokért küzdő Gyurcsány-koalíció politikájának egyik sarokköve ugyanis a migránsok beengedése, a kerítés átjárhatóvá tétele.

Ugyanígy gondolkodik a Momentum. Hiába mondta Soproni Tamás VI. kerületi polgármester az ATV-ben, hogy egyetért a kerítés megtartásával, ez a vélemény éppoly hamis, mint a Jobbiké.

Csak arra jó, hogy szavazatok reményében becsapják a választókat. Ha nem így lenne, akkor nem támogatnák teljes erővel Brüsszel Magyarország elleni erőszakos fellépését. Ami aktuálisan a gyermekvédelmi törvény ellen zúdul ránk. Ám ha Magyarország támogatta volna a migránsok betelepítését, amit Brüsszel korábban erőltetett, s csúfosan bele is bukott hazánk ellenállása miatt, akkor az LMBTQ-nyomulás sem következett volna be. Ma már ott tartunk, hogy a nyomásgyakorlás erősítése érdekében Brüsszel késlelteti a Magyarországnak járó uniós pénzek kifizetését, amit a magukat oly szívesen hazafinak, aktuálisan kerítéspártinak mutató gyurcsányista momentumosok is ezerrel támogatnak. Még azt is meg akarják akadályozni, hogy a nekünk járó uniós pénzek megérkezéséig a kormány a költségvetésből elindítsa azokat a pályázatokat, amelyek a gazdaság újraindításához feltétlenül szükségesek.

Nyilvánvalóan ki akarják szárítani Magyarországot, hogy a pénztelenség elégedetlenséget szüljön a kormány ellen, hogy nekik nagyobb esélyük legyen a választásokon, hogy megbuktathassák Orbánt.

Ehhez kéne azonban az a választói bizalom, amit az ilyen sunyi televíziós nyilatkozatokkal is igyekeznek megszerezni, de ami persze nincs meg.

A magyarok ugyanis nem hülyék. Jól tudják, hogy a baloldal csak akkor hazudik, ha mozog a szája. Ergo ígérgethetnek Gyurcsányék bármit, beszélhetnek a sok milliárdot bezsebelő Cseh Katalin-féle momentumosok korrupcióról, a szavuk csak annyit ér, mint halottnak a szenteltvíz. Igazi komcsi, liberális tempó.

Ha szerencsénk van, még az is megeshet, hogy ezektől a gusztustalan hazugságoktól egyszer leszakad az ATV mennyezete.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére