Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal Újbudán is félreértette az augusztusi zászlófelvonást

888.hu

2020.08.17. 21:30

„Újbuda is mindenkié”, de főleg a szexuális kisebbségeké. Még pontosabban az azokat képviselő baloldali törpepártoké.

Ezt ma az egyik baloldali alpolgármester – a teljesítmény nélküli Barabás Richárd (Párbeszéd) – az LMBT-mozgalom zászlójának a Polgármesteri Hivatal épületére való kitűzésével erősítette meg. Rajta kívül megjelent még a momentumos Orosz Anna (egy másik alpolgármester a négyből), akit arról ismerhetünk, hogy demokratikusabbnak tartja Afganisztánt hazánknál.

A Hitlert éltető DK-s polgármester, dr. László Imre nem látható e nagyszerű esemény felvételein, elképzelhető, hogy eltévedt a Mengele parkban.

Miután az alkalmatlan alpolgármesterek szabály- és rendeletsértő módon kihelyezték a szivárványszínű textildarabot Magyarország jelképe mellé, a párbeszédes Barabás, mint aki jól végezte dolgát, besétált az ATV stúdiójába, ahol a szokásos fölényeskedő stílusában kioktatta az akcióikat émelyegve figyelő, jóérzésű magyar honfitársainkat és gyűlölködéssel vádolta portálunkat is.

Mindezt egy olyan párt nevében tette, aminek csak a nevében van Párbeszéd. „Természetesen” sem a deviáns kisebbség zászlójának kihelyezéséről, sem a pártpolitikát és az ideológiát az önkormányzati közegbe tuszkolásról nem kezdeményezett párbeszédet soha, senkivel. Hacsak az egyoldalú, vérlázító fröcsögését nem képzelte annak.

Az már csak hab a hőségben szétfolyó tortán, hogy mindezt annak az MSZP-s Lendvai Ildikónak a társaságában tette, akinek volt elég botox a képén a sokszínűség fontosságáról és a jogok szűkítéséről papolni a kommunista pártállam cenzoraként.

Nagyon úgy tűnik, hogy a kerület fiatal alpolgármesterei lábon lőtték magukat ezzel az akcióval is, mivel Újbuda Facebook-oldalán rövid idő alatt összegyűlt 200 hozzászólás nem éppen azt bizonyítja, hogy a lakosság csak erre a lépésre várt a testülettől:

Vannak további példák is:

- Muszáj ezt erőltetni? Vagy tán az összes kátyút sikerült már betömni?

- Nincs is ennél fontosabb! Hergeljétek csak a tömeget! K nagy csalódás. Így soha sem lesz kormányváltás!!!!

- Rohadjon meg „Újbuda” – seggfej Molnár Gyula elnevezése – képviselő-testületének minden liberális tagja!

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére