Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A herbálost védi és a magyar rendõrök ellen hergel a HVG

888.hu

2018.07.10. 12:41

István őrjöngött, erőszakoskodott és magából kikelve ordibált, amikor Békésen a Bihari János utcában kihívták rá a rendőrséget. Az akció során a férfi könnyebben megsérült, majd az intenzíven meghalt, a HVG a helyi roma önkormányzati vezetővel karöltve rendőri túlkapásról, brutalitásról beszélt, miközben az áldozat halálát pszichotróp anyag, nem pedig a rendőri testi kényszer okozta.

Az amúgy nyugodt békési településen a négygyermekes István beherbálozta magát, majd a családtagjai és a környékbeliek rendőrt hívtak rá, akik gyorsan meg is érkeztek és az intenzív osztályra szállították a férfit, akit aztán a lélegeztetőgépek tartottak életben, majd meghalt.

A bedrogozott áldozattal szemben agresszívan léptek fel a rendőrök – mondják a HVG-nek a helyiek. Az agresszív fellépés jelen pillanatban a sokkolót jelenti, amelynek alkalmazása helyénvaló olyan esetben, ha a célszemély ön- és közveszélyes. 

A helyi roma kisebbségi vezető, Ásós Tibor megosztotta gondolatait a budapesti újságírókkal, ő úgy ítélte meg, hogy "félholtra verték" Makula Pistit. Közösségi oldalán szemtanúkat is keres.

A beherbálozott Makula halálának ügyében a rendőrök ellen hergelő HVG és a roma önkormányzati vezető helyett inkább az orvosszakértői véleményt ajánlatos figyelembe venni.

A szakvélemény egyértelműen megállapította, hogy nem a zsaruk okozták a békési férfi keringésének a leállását, hanem egyfajta pszichotróp anyag fogyasztása. 

A Felforgatás zsarukönyv is megjegyzi, hogy:

"a férfi rokonai, ahogy az ilyenkor menetrendszerű, a rendőröket vádolják a nyilvánosság előtt rasszista bántalmazással, konkrétan a férfi agyonverésével, a kórházat és az orvosokat pedig bűnpártolással, az ügy eltussolására való összeesküvéssel."

Mint az várható volt, a deviancia állandó védelmezői, a Helsinki Bizottság és a TASZ nevű, jogvédőnek nevezett ügynökségek már fel is karolták a hőzöngő rokonságot, sőt a rendőrséget lejáratni mindig kész, HVG nevű újság is rácsapott az ügyre, mint a szólásmondás szerinti gyöngytyúk arra a bizonyos orrváladékra.

Ám mivel semmilyen vizsgálat nem támasztja alá a népes család állítását, maradnak az érzelmekre ható klisék: a férfi síró családtagjainak mutogatása és állítólagos 3, valahol 4, valahol 5 gyermekének emlegetése. A HVG nevű orgánum pedig rejtélyesen sugall, mikor így tájékoztat az ügy állásáról: "a rendőrség elismerte, hogy intézkedés közben megsérült a férfi..."

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére