Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Political Capital szakértõje szerint Gyurcsányéknak össze kell fogniuk a Jobbikkal

888.hu

2017.10.11. 12:28

A baloldali kormányok idején a 192 millió forinttal kitömött Political Capital az Alkotmányvédelmi Hivatal oldalán fellelhetõ dokumentumok szerint szélsõjobboldali, radikális szervezetek megfigyelésére kapott támogatást. Az elemzõk mára már oda jutottak, hogy a baloldal és a szélsõjobb összefogását hirdetik.

A Political Capital választási szakértője az ATV-ben kifejtette, a baloldalnak ildomos lenne összefognia Vona pártjával.

Az ellenzék legtöbb szereplője egyelőre azt akarja elhitetni magáról, hogy ő az ellenzék vezetője, ezért az utolsó pillanatig kivárnak. Ez igaz a Momentumra és az LMP-re is – ecsetelte László Róbert az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Political Capital választási szakértője szerint nincs tuti recept, mindenki hazardírozik, ezért az a kérdés, hogy az utolsó egy hónapban rájönnek-e az ellenzéki pártok, hogy mi a legjobb stratégia. László úgy vélekedett, a választókat fárasztják és taszítják az összefogásról szóló hírek.

A baloldali elemző szerint a "politikai racionalitás" azt diktálja, hogy ha csak hallgatólagosan is, állapodjanak meg a pártok a Jobbikkal is abban, hogy egymással szemben adott körzetekben nem kampányolnak.

A szélsőbalosok közül eddig Heller Ágnes és Kőszeg Ferenc szorgalmazta a gyurcsányisták és a jobbikosok összemelegedését. A sorba most beállt a Political Capital is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére