Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Alföldi szerint Ecuador is előrébb tart, mint Magyarország

Sümeghi Lóránt

2019.07.21. 12:06

Bár a dél-amerikai ország lakosságának egyharmada mélyszegénységben él, a balliberális rendező szerint mégis sok mindenben előrébb tartanak, mint mi, magyarok.

Miután Ecuadorban megrendezte Mozart Don Giovanni című operáját, Alföldi a 24.hu-nak adott interjút, melyben többek között olyan magvas gondolatokat osztott meg az olvasókkal, miszerint

halkan mondom: rengeteg dologban előrébb tartanak, mint mi.

A balliberálisoknál megszokott „bezzeg-Romániázás” úgy tűnik, hogy már kiegészült egy újabb politikai és gazdasági válságokkal terhelt ország nevével. Alföldi úgy látja, hogy

Ecuadorban nagyon erősen látható, hogy ki milyen származású, tudható, kik az indiánok, kik a más kultúrájúak, de senki nem cseszeget senkit, boldogan elvannak egymással. Nincsenek etnikai ellentétek, nincs kirekesztés. Ezt a nyitottságot, elfogadó, befogadó személetet is átültetném ide.

Alföldi nem először nyilatkozik dehonesztálóan a magyarokról: emlékezetes, a Nemzeti Színház igazgatójaként ő volt az, aki kiadta a románoknak a színházat, hogy ott ünnepeljék Erdély megkaparintását. Akkori tevékenységét egyáltalán nem bánta meg, egy későbbi interjúban azt mondta, ezt újra megtenné.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére