Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Befuccsolt a sztrájkhullám, Soroséktól kérnek segítséget

Nagy Gábor

2019.01.10. 09:00

Lapinformációk szerint elmaradhat a szombatra tervezett sztrájk-, pardon, szóval a szrtájkhullám.

Úgy tűnik, egyelőre kifulladt a baloldali szakszervezetek és a Soros-hálózat közös akciója, a január 19-re, szombatra (!) tervezett országos sztrájk megszervezése, a szakszervezetek ugyanis már házon belül sem értenek egyet a munkabeszüntetés ötletével – írja a Magyar Idők.

Hozzáteszik: az érdekvédelmi szervezetek az ellenzékkel sem találták meg a közös hangot, a pártok csak néhány fős vidéki megmozdulásokon vesznek részt, így nemzetközi segítséget kérnek a nyíltan bevándorláspárti Európai Szakszervezeti Szövetségtől. A lap úgy tudja, ha van is elégedetlenség a munkavállalók körében, az nem a munka törvénykönyvének módosítása miatt, hanem egyes cégeknél az alacsonyabb bérszint miatt van. Ezt látják a szakszervezetek, ezért gondolhatják úgy, hogy egyelőre nem érdemes munkabeszüntetést hirdetni. Megszervezése amúgy is hosszas, legalább egy hónapos előkészítő munkát igényelne.

Az érdekvédelmi szervezetek többsége rendkívül mérges az „ügyükre” rászálló ellenzékre, mivel „lenullázták” egy sikeres, országos sztrájk sikerességét. A pártok képviselői ráadásul egyáltalán nem segítik őket, érdektelenséget mutatnak az ügyben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére