Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Buránynak beakadt a szopófantom

888.hu

2018.10.01. 09:05

Újabb szép fejezet az MSZP 2010 utáni történetében.

Ez az egész szopófantomos történet alaposan megfekszi az ember gyomrát, így igyekeztünk elkerülni, ám Burány Sándor MSZP-s képviselő – aki átült a Párbeszéd parlamenti frakciójába – sajnos nem ad erre lehetőséget.

Burány ugyanis csúcsra járatta a baloldali ellenzéki politizálás alaptételét, nevezetesen: ami jó Magyarországon, abból semmi nem a kormány és a magyar emberek érdeme – többnyire csak az EU érdeme –, ami pedig rossz Magyarországon, az a kormány sara, az emberek pedig hülyék.

Burány Sándor ezúttal a szopófantom ügyében vette elő ezt a narratívát, amely szerint e különös kőbányai létforma tulajdonképpen a KORMÁNY POLITIKÁJÁNAK EREDMÉNYE.

Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik – tartja a mondás. Először úgy gondoltuk, hogy Burány is csak ezért dobta be a témát, nevetségessé tette magát, megtörtént, aztán haladhatunk tovább. Ám vasárnap ezzel a címmel hirdetett meg sajtótájékoztatót:

Mi az a szopófantom?"

Forgó gyomorral és fejvakarva vártuk, hogy mi hangozhat el ezen a sajtótájékoztatón. Már az első mondatban sem kellett csalódnunk.

Néhány nappal ezelőtt, amikor a szopófantom ügyét szóba hoztam a parlamentben, akkor a témát általános értetlenség fogadta, bár én azt hittem, hogy ezzel a jelenséggel, ezzel a hírrel akkor már mindenki találkozott"

– mondta Burány, amivel egyúttal a szopófantom történetét a köztudomású tények rangjára emelte. Érdemes megnézni az egész videót.

Amellett, hogy Burány alaposan lejáratja magát a szopófantom ügyével, két dolgot próbál összemosni: a Hős utcai drogproblémát és egy köztéri közszeméremsértést vagy nemi erőszakot. A kettőnek igazából semmi köze egymáshoz, ezt ő is tudja, a néző is tudja és a riporter is tudja, de Burány mégis megpróbálja.

Ha sikerrel jár, akkor megírjuk majd azt is. Addig is kíváncsian várjuk, hogyan járatja le magát ismét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére