Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Demszky elmondta, mit tenne ma főpolgármesterként

888.hu

2020.03.21. 19:10

„Pontosan azt tenném, amit most nem tudok tenni.” Ezt válaszolta a járványveszélyes helyzetben a Kossuth téren sétálgató Demszky Gábor korábbi főpolgármester arra a kérdésre, hogy mit tenne most főpolgármesterként.

Így húsvét előtt, járvány közben nagy merészség a főlocsolómester ex-főpolgármester közelébe menni, kiváltképp az Informátor stábjának. Demszkyt, aki 20 éven át volt Budapest első embere – és ezalatt Budakeszin lakott –, a Parlament mellett sikerült mikrofonvégre kapnia Bohár Daninak.

Az esernyővirtuóz szerint hétfőn lezárják az egész országot, amivel szerinte nem lehet megállítani a vírus terjedését, mert „kommunikáció így is lesz.”

A semmitmondó liberális ezermester Demszky mellett más ellenzéki „járványügyi szakemberek” is terítékre kerültek az e heti Informátorban. Itt van mindjárt Donáth Anna, aki sajnálta, hogy nem egy magyar állampolgár lett a koronavírus első magyarországi fertőzöttje, vagy az ellenzék önjelölt vezére, Gyurcsány, aki a kormány minden intézkedését támadja, mert szerinte ez az ellenzék dolga.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére