Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány meztelen igazsága: Révész Máriusz vérző feje

Horváth K. József

2021.09.29. 19:00

Érdekes történet Ráczné Földi Judité, a DK elnökségi tagjáé. Bemutatja, hogy a hatalom megszerzése érdekében a gyurcsányisták még a hazugság intézményesítését is vállalják, hogy az általuk a székesfehérvári körzetben esélyesnek tartott képviselőjelöltjüket ne lőhesse ki a versenyből Tóth Bertalan és Karácsony Gergely.

 

Halkan kérdezem, nincs más tisztességes, egyben esélyes jelölt a DK-s almáriumban? A falazóbrigád élére természetesen Gyurcsány Ferenc állt, aki a minap a megtámadott Földi Judittal közös képet tett közzé Facebook-oldalán.

A Válasz Online adatai alapján ugyanis Tóth Bertalan és Karácsony azt kérte a DK-tól, hogy álljanak el az offshore-ügyben érintett Ráczné támogatásától. Ráczné ugyanis 2021. július 26-án aláírt egy előválasztási feddhetetlenségi nyilatkozatot, amelyben úgy nyilatkozik: nincs offshore vállalkozás az ő vagy a családja tulajdonában. Ami látszólag akár igaznak is tekinthető, mert – a néhány héttel korábban leadott életrajza szerint – érdekes módon aznap, tehát ugyancsak július 26-án kiszállt az általa vezetett Alba Autómosó Kft.-ből. Ez a cég egy olyan, az USA Delaware államába, offshore helyszínre bejegyzett vállalkozás (Minos King Global Business LLC), amelynek ő az aláírási joggal rendelkező képviselője. Vagyis a hatályos magyar cégjegyzékből ezáltal eltűnt a Ráczné által hagyott offshore-nyom. Csakhogy a hivatalos szlovák nyilvántartásban máig őt szerepeltetik a Közép-Európában aktív vállalkozás képviselőjeként.

Az aláírási jogot nem, csak a tulajdont tagadó átlátszó magyarázat azonban az DK-t, így Gyurcsányt sem zavarja, sőt. Elkészült a közös fotójuk is Gyurcsánnyal, mintegy jelezve a világnak, hogy Ráczné az ő embere, aki őt bántja, az az oroszlán bajszát húzogatja.

Vadai Ágnes közben harciasan kijelentette, nincs szükség házmestertempóra, Dobrev Klára pedig jelezte, beszélt Rácznéval, aki azt mondta, hogy a vád alaptalan, ezért jogi lépéseket tesz. Barkóczi Balázs DK-szóvivő megerősítette a szavait, mondván, Ráczné Földi Juditnak semmi köze a fenti offshore céghez.

A látszólagos pontot az Országos Előválasztási Bizottság tette fel az i-re. A véletlenül korábban szintén a DK színeiben országgyűlési képviselőként induló, de csúfos vereséget szenvedő Magyar György ügyvéd által vezetett testület egy pillanat alatt „tisztázta” Rácznét az MSZP és a Párbeszéd vádjai alól. Hivatalosan a bizottságot alkotó baloldali Gyurcsány-koalíció hat pártja döntött, ám ellenszavazatot csak az MSZP és a Párbeszéd adott le. Így nagy hangon ki lehetett hirdetni a kétharmados győzelmet. Ami ugyan nem felel meg a dokumentált igazságnak, a többségi hamis akaratnak viszont annál inkább. Mi több, kiadtak egy olyan közleményt, amely arcátlanságával párját ritkítja a jogállamiságért elszántan harcoló baloldaliak körében is. „Bocsánatkéréssel tartoznak mindazok, akik a demokrácia legalapvetőbb szabályát figyelmen kívül hagyva még a vizsgálat előtt, a tények ismerete nélkül Földi Judit visszaléptetését követelték. Különösen vonatkozik ez a hamis vádakat visszatérően nagy nyilvánosság előtt megfogalmazó Karácsony Gergelyre és Tóth Bertalanra.”

Elképesztő, nem? Félreértés ne essék, számomra egyáltalán nem rokonszenves az MSZP és a Párbeszéd politikája, sem személy szerint Tóth Bertalan és Karácsony Gergely. Ebben az esetben nem is róluk van szó, hanem az igazság érvényesüléséről vagy annak elhallgatásáról. A demokrácia létezésének alapfeltételeiről. Itt csenghet a fülünkbe a 15 éve nyilvánosságra került őszödi beszéd néhány szégyenteljes megállapítása a trükkök százairól, meg hogy „hazudtunk reggel, éjjel meg este”.

Ez az aktuális falazás, a DK „igazságbeszédeinek” ebben is kitapintható természetrajza. Gyurcsány Rácznékkal, Gy. Némethekkel, Dobrevekkel vagy éppen Karácsonnyal karöltve a szörnyű múltat akarja visszahozni. Az a meztelen igazság, amely a korábban Ráczné érdekeltségébe tartozó Alba Autómosó Kft. által ma is üzemeltetett sztriptízbárban látható, csak a látszat, az intézményes falazás egyik eszköze. A valódi meztelen igazság az, amelyet Révész Máriusznak a 2006. október 23-án Gyurcsány rendőrei által összevert vérző feje tár elénk.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére