Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hajnali pimaszság

888.hu

2022.04.23. 20:30

 

MTI Fotó: Mónus Márton

 

Nem aprózza el Hajnal Miklós, mindjárt nagyvadra megy. A hanyagul oldalra simított, decens frizurájáról és nem létező diplomájáról távolról is jól felismerhető Momentum alvezér – és újsütetű országgyűlési képviselő – alpári stílusban esett neki a hamarosan leköszönő államfőnek.

 

Szinte foghegyről vetette oda Áder Jánosnak, hogy utasítsa vissza a távozó közjogi méltóságoknak a törvény által biztosított ingatlant. Nagyon hiányzott már neki egy afféle ütős entrée, amire mindenki felkapja a fejét. A BKK felügyelőbizottságának túlképzett elnökeként vajmi kevés lehetősége volt nagyokat mondani a megbeszéléseken. Elvégre ott szakemberek – is – ülnek, akik hamar elküldték volna gyufáért a buzgómócsing politikus palántát.

 

A nagy hanggal alighanem feledtetni szeretné azt az aprócska foltot egyébként makulátlan pedigréjén, hogy sokáig közgazdászként hivatkozott magára. Ezzel a lendülettel akár matematikusi vagy alkalmazott pszichológusi diplomát is hazudhatott volna magának. A kellőképpen széles arca már régóta megvan hozzá.

Persze ne legyünk telhetetlenek, Hajnal képviselő úr éppenséggel így is indíthatott volna: „Hé, te bajuszos!” A képzettsége megvan hozzá.

Ezek után egyre fokozódó kíváncsisággal várhatjuk parlamenti hozzászólásait. Lesz mit tanulni tőle.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére