Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Heller Ágnes elismerte, hogy öreg, de tagadta, hogy bigott kommunista lenne

888.hu

2018.08.16. 14:00

Kovács Zoltán megpróbálta Heller Ágnest jellemezni, akit öregnek és bigott kommunistának talált. A született demokratának természetesen nem tetszett a bigott kommunista szószerkezet, ezért azt ki is kérte magának.

Az ATV-nek elismerte, hogy ugyan öreg, de azt is hozzátette, hogy ő a Kádár-rendszer kritikusa volt, tehát ebből következően nem lehetett kommunista. Mondjuk azt már nem fejti ki sem a riporter, sem Heller, hogy a kommunizmus nem csak a Kádár-rendszert jelenti, de most nagyvonalúan lépjünk ezen túl, és nézzük meg a filozófus asszony nyilatkozatát.

 

Heller Ágnes egy időben nemzeti szocialistává vedlett át

Az önmagát a magyarországi liberalizmus főideológusának tartó Heller Ágnes a választásokat megelőző időszakban elég aktívan kampányolt a Jobbik és Vona Gábor mellett.

Több nyilatkozatban, publicisztikában, esszében kifejtette, hogy a baloldalnak mindenképp össze kell fognia a Jobbikkal, mert csak úgy tudják igazán tönkretenni Magyarországot. 

Mindez azért volt roppant undorító, mert Heller Ágnes, aki a baloldal álló vörös csillagaként a Fidesz fasizmusától félve havonta telerettegte az összes létező ellenzéki és nemzetközi  médiumot, folyamatosan a Jobbik elfogadhatóvá tételén dolgozott.

Persze, már a kampány idején megfejtettük, hogy a talajvesztett és párt nélkül maradt baloldali "értelmiség" megpróbálta magát átpozicionálni, hiszen ezeket a baloldali megmondóembereket természetesen egyetlen cél vezérelte: Orbán leváltása. A haza sorsán még véletlenül sem merengtek el. Egy percig sem gondolkoztak el azon, hogy mi lesz Magyarországgal a választások után.

De örömmel látjuk, hogy visszaálltak a régi nyomvonalra, megpróbálják nemzetközi színtéren lejáratni az országot. Persze, a svéd, dán meg finn közszolgálati csatornáknak adott interjúkkal elég nehéz lesz itthon választást nyerni. Azért hajrá!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére