Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lehet picsogni a Családok Világkongresszusa miatt, csak épp óriási bajban vagyunk

Forisek Ádám

2017.05.26. 10:58

Csütörtökön került megrendezésre a Családok Világkongresszusa Budapesten, mely a hagyományos családmodell témakörére fókuszált. Ennek hatására triggerelõdött Magyarország összes liberálisa, akik most sem értik, miért fölösleges sivalkodniuk.

Egy olyan konferencia, amely a hagyományos családokért áll ki, elképesztő szálkának minősül a liberálisok, baloldaliak szemében, erre már mi is hoztunk példát, nem is egyet.

Csak közben szépen elfogyunk...

Ha kicsit mindenki túllátna a kormányellenességén, rájönne, hogy Európa óriási bajban van. Egyrészről ugyanis Európa népessége rohamosan öregszikVegyetek nagy levegőt, mert most számok jönnek!

Egy márciusban kijött kutatás szerint ugyanis 2050-re nagyjából megkétszereződik a 65 év felettiek száma a világon, miközben egyre kevesebb gyerek fog születni. Jelenleg körülbelül 7,3 milliárd ember él a Földön, ebből 617 millió 65 év fölötti. Az Amerikai Népszámlálási Hivatal szerint 3 évtizeden belül ez a szám megduplázódhat.

Fontos tényező, hogy Európa ma a legöregebb kontinens, 2050-re a kontinens több mint 25 százaléka 65 év fölötti lesz.

Tanulságos kép: 2020 körül hosszú idő óta először fordul majd elő, hogy kevesebb 5 év alatti gyermek lesz, mint 65 év fölötti felnőtt.

Mindeközben az iszlám demográfia szárnyal

Világviszonylatban az iszlám a leggyorsabban növekvő vallás, a következő négy évtizedben gyorsabban fog növekedni a muszlimok számaránya, mint bármely más vallásúaké a világon.

Emellett pedig a Pew Research Center kimutatásai alapján 2050-re a muszlim gyermekek száma meg fogja haladni a keresztény gyermekek számát.

Most, hogy láttuk a számokat, fel kell tennünk a költői kérdést kedves liberálisainknak.

Amikor egy olyan kultúra növekedik és terjeszkedik rohamosan, aggasztó gyorsasággal, ami nem veti meg a nők savval történő leöntését, és emellett rengeteg atrocitásért is felel a saját kontinensünkön; akkor tényleg olyan ördögtől való dolog a normális, hagyományos családért kiállni 2017-ben, és a családalapítást támogatni? Magyarország ugyan kis helyet foglal el a világban, de talán mégis felnyithatja még a kontinens szemét.

És még egy kérdés, pluszpontért:

Vajon ugyanez a családellenes sivalkodás megtörténhetne-e egy muszlim többségű országban?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére