Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay mintha Kharón ladikjába akarná ültetni a nem rá szavazókat

Horváth K. József

2022.01.29. 15:20

Kevés rosszabb hírt lehet közreadni annál, mint amit Márki-Zay Péter jelentett ki Facebook-bejegyzésében. Aláhúzta, hogy a 41 ezer halott az egyik legfontosabb kampánytémája lesz a baloldalnak.

 

A dolog többszörösen is elképesztő.

Legelsősorban azért, mert ez a szám már önmagában hazugság. Ebben az adatban ugyanis azok is beleszámítódnak, akik egyéb betegségtől is szenvedtek, de a halál beálltának pillanatában éppen Covidosok is voltak. A magyar statisztika hiányossága ugyanis, hogy nem mutatja ki a kizárólag Covid miatt elhunytakat és azokat, akik elsősorban nem a fertőzés miatt lelték halálukat, hanem egyéb akut betegségük okán.

Ha Márki-Zayban lenne egy csöpp szándék arra, hogy a valóságos adatokkal kampányoljon, arra, hogy igazat mondjon, s ne vezesse félre mindenáron az embereket, akkor az Eurostat többlethalálozási adataival érvelne. Azzal, hogy a korábbi évekhez képest mennyien hunytak el az országban a járvány idején. S a két szám közti differencia már hiteles megmutatja, hogy milyen az adott kormány járványkezelése. 2020 novemberének növekedése például 2019 novemberéhez képest a következőképpen alakult: Lengyelországban 97, Bulgáriában 94,4, Szlovéniában 93,2, Csehországban 75,5, Romániában 62,6 míg Magyarországon 59,2 százalékkal nőtt a többlethalálozás. S arány nem mutatott sokkal másabb képet 2021-ben sem.

Egy elhunyt is sok, de hogy valaki ilyen torz képet fessen a magyar járványkezelésről, az még választási kampány idején sem bocsánatos bűn. A Kapitány nem tesz mást, mint felszaggatja a hozzátartozók sebeit, politikai tőkét próbál kovácsolni a fájdalomból. Még ennél is súlyosabb, hogy elbizonytalanítja az oltakozni készülőket, ennél fogva kiszolgáltatja őket a rendkívüli sebességgel terjedő omikronnak, amely csak az oltatlanokra nézve jelent életveszélyt. A kormány pedig mindenki számára biztosítja a tetszés szerinti oltást, köztük a kínait is, amelyet az Egészségügyi Világszervezet teljes mellszélességgel támogat, s amely már százmilliók életét mentette meg szerte a világon.

Amikor Márki-Zay ez ellen lázít, arcátlanul rablógyilkosságot emlegetve, akkor ismét a nyugati gyógyszerlobbi érdekeit szolgálja, amely nem tudott volna elegendő vakcinát biztosítani Magyarországnak akkor, amikor az orosz és kínai oltóanyagokkal már emberek százezreinek életét mentette meg a kormány itthon. Százezrekét, tetszik érteni. Vagy azok a százezrek nem számítanak, csak a hamis tízezreket méltóztatik sokallni a baloldal miniszterelnök-jelöltje?

Márki-Zay magatartása elképesztő Orbán Viktor rádiónyilatkozata kapcsán is. A miniszterelnök egyebek mellett ezt mondta: „Tehát nem szabad úgy hatalomra kerülni, nem szabad úgy akarni a hatalmat – most a baloldal esetében szerintem erről van szó –, hogy közben az egész, mármint a nemzet, az ország, a népesség érdekei ellen teszünk. Amikor úgy támadjuk az oltási intézkedéseket, a vírus elleni védekezéseket, hogy valójában ezzel lebeszéljük az embereket arról, hogy közreműködjenek, hogy ők is akarják, hogy ők is részei legyenek a védekezésnek, akkor úgy akar hatalomra kerülni a baloldal, olyan számítások alapján, amik összességében rosszak az országnak. Szerintem ez az a határvonal, amit nem szabad átlépni.”

Erre mondta Márki-Zay, hogy márpedig átlépi, sőt: ez lesz az egyik legfontosabb kampánytémája.

Kérem, a Tisztelt Olvasókat, ezt jól jegyezzék meg. A baloldalnak ugyanis lövése nincs, hogyan lehetne boldogabb életet teremteni a magyaroknak, ezért lobogtatja április 3-ig halottaink névsorát. Az én kedves katonatársam, Papp Józsi barátomét is. Mintha legszívesebben Kharón ladikjába ültetné mindazokat, akik nem szavaznak rá. Még szerencse, hogy a magyar nem ijedős fajta. Oltakozik is és a Kapitány bízhat benne, hogy az életre fog szavazni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére