Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megvonhatják Gothár Pétertől a Nemzet Művésze címmel járó pluszfizetést is

Zelenka Dóra

2019.11.24. 21:38

A szexuális zaklatási botrányba keveredett volt SZDSZ-es politikus, Gothár Péter rendezőtől havi 655 ezer forintnyi pluszpénzt vonhatnak meg.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a főpolgármester is felszólította a Katona József Színházat, hogy hozza nyilvánosságra a zaklató nevét. November 20-án a színház Facebook-oldalán Gothár Péter rendező közleménye jelent meg, amelyben bevallja, hogy „erkölcsileg elfogadhatatlan módon közeledett” egy munkatársnőjéhez.

Az Origo utánajárt, lesz e következménye az ügynek. A lap megkereste a Magyar Művészeti Akadémia színházművészeti tagozatának rendes tagját, a Kossuth-díjas színésznőt, Kubik Annát is. A színésznő ugyan nem akarta elemezni a Katona József Színház és Gothár Péter botrányát, annyit azonban közölt, hogy az MMA hétfőn ad ki közleményt ezzel kapcsolatban.

Mivel érdemtelenség miatt a Nemzet Művésze kitüntető cím elvehető, nem lenne meglepő, ha egy vizsgálat után megfosztanák címétől a balliberális színházi és filmes elit egyik vezető alakját.

Vajon most, hogy a balliberális elit egyik oszlopos tagjáról derült ki, hogy szexuális zaklató, mekkora felhangja lesz ennek a „függetlenobjektív” médiában? Lehet tippelni!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére