Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Momentum: a magyar kormány tehet a románok úzvölgyi balhézásáról

Nagy Gábor

2019.06.08. 14:28

Kuncze, Pető, Demszky, Horn, Bauer és elvtársaik visszatértek!

Nem tűnt el nyomtalanul az SZDSZ. Ennek legújabb bizonyítéka az a pénteki megnyilvánulás, amit a Momentum követett el az úzvölgyi rongálás kapcsán.

A magyar kormány a határon túli magyarok védelmezőjének hazudja magát, miközben retorikája és államilag finanszírozott propagandája már Európa más országainak közéletét is mérgezi, leckét adva uszító nacionalizmusból és a hatalom mindenáron való megtartásából

írta a Momentum Facebook-oldalára.

Fekete-Győr András, Cseh Katalin, Hajnal Miklós, Donáth Anna Júlia és a többiek simán hozzák azt a szintet, amit 2013-ig az SZDSZ képviselt a magyar közéletben: a haza- és nemzetárulást. Ha egy kicsit a Nagykörúton túlra is tekintenének, észrevennék, hogy nem a csütörtöki, úzvölgyi atrocitás volt az első a történelemben. Igaz, a katonai sírok meggyalázása, a rombolás, a rapid ortodox felszentelés valóban példa nélküli.

A Momentum ráadásul túltesz még a románokon. Balkáni szomszédaink azt állították: a székelyek tehetnek a történtekről. Hiába voltak a román balhézók között szolgálaton kívüli csendőrök (Sebastian Cucos), tábornokok (Mircea Chelaru), újfasiszták (Noua Dreaptă – Új Jobboldal). Az új SZDSZ azonban még a románokat is túllicitálta, mondván: a magyar kormány tehet mindenről.

Kíváncsiak vagyunk, hogyan fogja ezek után a Momentum két üdvöskéje, Cseh Katalin és Donáth Anna Júlia képviselni nemzeti érdekeinket Brüsszelben. Ebből a posztból kiindulva borítékolható haza- és nemzetárulásoknak nézünk elébe! Sajnos.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére