Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Munka nélkül vett fel 15 milliót a szocik "független" képviselõje?

Bokor Gábor

2016.07.27. 12:58

Kész Zoltánt másfél évvel ezelõtt választották meg országgyûlési képviselõnek, azóta a veszprémi Fidesz szerint érdemi munkát nem végez.

Kész Zoltán hétfőn tette ki Facebook-oldalára, hogy sajnos sajtótájékoztatót kellett tartania a városban tapasztalható korrupciógyanús ügyek miatt.

Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet...

Nem sokkal rá Késznél elgurult a gyógyszer, mert fideszes politikusokat gyakorlatilag bűncselekménnyel vádolt meg, annak ellenére, hogy az általa említett ügyekkel a hatóságok hivatalosan egyiküket sem hozták összefüggésbe. Tehát még csak megalapozott gyanúról sem lehet beszélni.

Kész három alattomos kérdést tett fel a Facebookon Veszprém alpolgármesterének célozva, azt tudakolva, hogy van-e bármilyen hatósági vizsgálat ellene. A kérdésekre a Fidesz veszprémi csoportja írásban, három minden létező módon kiemelt nemmel válaszolt.

A helyi Fidesz szerint Kész kérdései nem mások, mint politikai vádaskodások, melyekre csak "határozott nem" lehet a válasz. A kormánypárt helyi szervezete szerint elkötelezettek abban, hogyha szabályba ütköző cselekmény történt, akkor az kiderüljön. 

Szerintük, minden sokkal jobb lenne, ha Kész vádaskodás helyett képviselői munkájára figyelne. A szocialista hátszéllel tolt "független" politikus másfél éve nyerte meg az időközi választást, azóta a helyi fideszes politikusok szerint úgy vett fel 15 millió forint közpénzt, hogy semmi eredményt nem tud felmutatni választóinak, így szerintük kijelenthető, hogy a legnagyobb korrupciót Kész Zoltán hajtja végre a körzetben. 

Az Intézményi Szolgáltató Szervezetnél egy belső vizsgálat során bukkantak pénzügyi szabálytalanságokra. Az ügyben jelenleg a NAV folytat nyomozást. A belső vizsgálatot egyébként maga a város polgármestere kezdeményezte.

Az ellenzék hónapok óta próbálja az alpolgármesterre terelni a gyanút, sikertelenül. A hatóságok egyszer sem erősítették meg a felvetéseiket.

(PS.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére