Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Na, ki tüntette ki emberi jogi díjjal Soros Györgyöt?

Sümeghi Lóránt

2018.02.24. 20:38

A balliberális mûvészvilág egyik legfõbb botrányhõsének, Fischer Ivánnak a bátyja, Fischer Ádám.

A Slippedisc klasszikus zenével foglalkozó portál azt írja, Fischer Ádám a Düsseldorfi Szimfonikusok főzeneigazgatójaként a – 2016-ban megalapított – díjat idén a vitatott karakterű Soros Györgynek ajánlotta. 

A főzeneigazgató elmondása szerint ezzel fel akarta hívni a figyelmet az idegenellenesség növekvő veszélyére, a rasszizmusra és az európai szabadság egyre drasztikusabb korlátozására.

Számomra fontos, hogy felrázzuk az embereket. [...] A szabad és toleráns társadalmat, amelyben élünk, nem ajándékba kaptuk. Ha azt akarjuk, hogy a következő nemzedék is ebben élhessen, segítenünk kell

fejtette ki korábban véleményét a főzeneigazgató. A díjat áprilisban adják át az Open Society Foundation képviselőinek.

Mint ismert, Fischer Ádám annak a balliberális érzelmű Fischer Ivánnak a bátyja, aki köztudottan minden lehetséges alkalmat kihasznál arra, hogy kinyilvánítsa gyűlöletét a magyarok és az általuk megválasztott kormány ellen.

Néhány évvel ezelőtt azt találta mondani Trianon kapcsán egy interjúban, hogy "a magyarok még mindig úgy érzik, hogy igazságtalanul bántak velük, holott azóta a legszörnyűbb gaztetteket követték el: segédkeztek félmillió zsidó kiirtásában és Hitleren csüngtek, hogy egy-két területet visszakapjanak."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére