Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagyboldogasszony ünnepén rendezik meg Veszprém első LMBTQ-buliját

Horváth Tamás

2020.07.28. 14:15

Már a királynék városát is behálózta a homoszexuális lobbi.

Néhány héttel azután, hogy a veszprémi illetőségű Lélektér Alapítvány egy Szent Istvánt és Boldog Gizellát gyalázó graffitit fújt fel a város egyik ifjúsági házának udvarán, újabb botrányos esemény miatt főhet a normalitáspárti veszprémi polgárok feje.

Történt ugyanis, hogy a megyeszékhely hírhedt antifasiszta szórakozóhelye, a Terem augusztus 15-re, vagyis Nagyboldogasszony ünnepére hirdette meg Veszprém első LMBTQ-buliját.

Aki nem tudná, Nagyboldogasszony ünnepe a katolikus egyház legfontosabb Mária-ünnepe, amelyen Szűz Mária haláláról és mennybevételéről emlékeznek meg. E jeles napnak hazánkban ráadásul nemzeti jelentősége is van, Szent István király ezen a napon halt meg 1038-ban, s élete utolsó óráiban ezen a napon ajánlotta fel az országot Szűz Máriának. Innentől nevezik Magyarországot Mária országának (Regnum Marianum).

Egy veszprémi Facebook-csoportban szombaton megjelent bejegyzés szerint olyan DJ-t keresnek az első veszprémi LMBTQ-buliba, aki ingyen elvállalja a fellépést.

Fotó: Ezt láttam Veszprémben! Facebook-csoport

A poszt alá rengeteg elégedetlenkedő, a normalitás mellett kiálló komment érkezett, melyeket a csoport kezelői egy idő után elkezdtek cenzúrázni.

Úgy tűnik azonban, hogy a felhívás sikerrel járt, ugyanis a hét elején a Terem már egy nyilvános Facebook-eseményt hozott létre az augusztus 15-i LMBTQ-bulinak, melyet DJ Davelogan nevével hirdetnek.

Fotó: LMBTQ VESZPRÉM x DJ DAVELOGAN @ TEREM Facebook-esemény

Csak remélni tudjuk, hogy a múltkori blaszfémikus graffiti és a mostani, Nagyboldogasszony ünnepére szervezett LMBTQ-buli összekovácsolja a normalitáspárti veszprémieket, és közösen védik meg az otthonukat a nemzetet és a vallást kikezdő kártékony eszméktől.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére