Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Õk azok, akik még az ünnepek alatt is fröcsögtek a gyûlölettõl

Sümeghi Lóránt

2019.01.02. 10:32

Amíg a magyar emberek pihentek és a szeretteikkel, családjukkal töltötték a békés ünnepi idõszakot, addig a gyûlöletkeltésben és rendbontásban érdekelt ellenzékiek mindent megtettek azért, hogy agresszivitásuknak a lehetõ legtöbb formában adjanak hangot.
Bruck András

A balliberális közíró Orbán Viktorról és Áder Jánosról így írt: „vajon mi lesz a sírfeliratuk, remélhetőleg minél hamarabb?”

Jámbor András

A neokommunista Mérce főszerkesztője karácsony előestéjén többek között így helyeselte az erőszakot:

„Speciel én se szeretem az erőszakot, és nem is tartom célravezetőnek, ne is kövessetek el erőszakot, de az az erőszak, az a minimális erőszak, ami a Kossuth téren történt, az valóság volt. Ezt csitítani pedig egyenlő a düh, a kétségbeesés, a húsból és vérből fakadó elégedetlenség csitításával, azaz a valódi politika csitításával.”

Érdemes megjegyezni, hogy Jámbor korábban a Párbeszéd Magyarországért közösségi médiáért felelős munkatársa volt, majd a Soros által pénzelt Humán Platformnál is dolgozott.

Diószegi-Horváth Nóra

Ezt követően pedig egy általános sztrájkról álmodozott a lap egyik munkatársa:

„És mindennek tudatában mégis csak arra kell emlékeztetnünk magunkat: más út, mint az általános sztrájk, nem létezik jelenleg. Mert ez az egyetlen olyan eszköz, ami valóban fájni, kárt okozni tud ennek a kormánynak”

Tordai Bence

A Párbeszéd képviselője éppen egy karácsonyi interjúban fejtette ki, hogy semmi gond nincs azzal, ha valaki szegény gyermekeknek adományozott szánkókat gyújt fel:

„Amíg komoly és tudatos atrocitás nem történik, nem fogok elhatárolódni a tömegnek attól a részétől sem, amelyik felgyújt egy szánkót. Egy lángoló szánkó a legkevesebb azután, amit az elmúlt nyolc évben kaptunk.”

Komjáthi Imre

Az MSZP alelnöke, az éhségmenetes és a rendőri bántalmazásáról hazudozó Komjáthi karácsony előtt ilyesfajta jókívánságainak adott hangot:

„Orbán Viktor, menj a büdös picsába, és vidd magaddal a haverjaidat is!”

Fekete-Győr András

A rendőröket füstgránáttal megdobáló Momentum elnöke pedig erőszakkal fenyegette meg Orbán Viktor miniszterelnököt:

„Miniszterelnök Úr pofája viszont rettenetesen nagy [...] Az emberek tenyere pedig egyre jobban viszket [...] 2019-ben találkozunk.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére