Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szánalmas, ahogy az MSZP próbál politikai tőkét kovácsolni a rendszerváltás emlékéből

Tóth Dalma

2019.06.16. 17:38

Ez sem jött össze.

A kommunista rezsim végét jelentette Nagy Imre 1989. június 16-i újratemetése. A gyászszertartáson több tízezer ember jelent meg.

Erről próbált megemlékezni az MSZP is, sikertelenül.

(...) már ott tartunk, hogy ki akarják törölni a történelemből a nemzetért mártíromságot vállaló politikust

írják a szocik a jelenlegi magyar kormányra és Nagy Imrére utalva. Ennél nagyobb fake newst nem is tolhattak volna. Úgy látszik, fel sem tűnt nekik, hogy Orbán Viktor és Lévai Anikó Nagy Imre sírjánál emlékeztek meg arról, hogy harminc éve szabadultunk fel a kommunista elnyomás alól. A Facebookra felkerült videónak a Gloria victis, azaz Dicsőség a legyőzötteknek címet adta a kormányfő.

A bevándorláspárti szocik minden egyes alkalmat megragadnak arra, hogy a kormányba rúgjanak, de ezúttal ismét házhoz mentek a pofonért.

Így emlékezett Orbán Viktor Nagy Imrére

2019.06.16. 09:33 Hivatalos Facebook oldalán közzétett videójában rótta le kegyeletét Nagy Imre, Magyarország miniszterelnöke előtt Orbán Viktor. Harminc éve szabadultunk fel a kommunista elnyomás alól. A jeles alkalomból Orbán Viktor és Lévai Anikó megemlékezett Nagy Imréről, aki az 1956-os forradalom és szabadságharc alatt volt Magyarország miniszterelnöke. Gloria victis.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére