Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Timmermans kukoricára térdepeltetné Orbánt

888.hu

2022.06.02. 21:20

Ezúttal is hozta magát Frans Timmermans. Az Európai Bizottság alelnöke a Westdeutscher Rundfunk német regionális médium Europaforum nevű rendezvényén levegővétel nélkül szidta Orbán Viktort, mert megfúrta az EU jól megolajozott terveit. Sőt, a Kirill orosz pátriárka elleni szankciókat is. Nem csoda, hogy felment a vérnyomása Timmermans úrnak.

 

Természetesen a magasztos európai értékek és a jogállamiság paravánja mögé bújva, középkori vallási fanatikusként kívánta a pokolba Orbán Viktort. A szocdem politikusnál az verte ki végképp a biztosítékot, hogy Brüsszel – a magyar kormányfő kiállása nyomán – mégsem helyezi a büntetőintézkedésekkel sújtottak listájára Kirill moszkvai pátriárkát. Pedig igény az lett volna rá, a derék hollandus egy percen belül kiátkozta volna a világ összes egyházából, vallási közösségéből a pátriárkát. Most és mindörökké.

Frans Timmermans szerint a Fidesz korábbi EPP-tagsága egy ideig védelmet nyújtott Orbánnak, most azonban az EU elvárhatja a szolidaritást, és véget kell vetni a „játszadozásnak”. A módszert, mármint a „játszadozás” megszüntetésének forgatókönyvét azonban – egyelőre – nem részletezte az alelnök. Pedig nyilván van néhány nagyszerű ötlet a tarsolyában. Amúgy is annyira belejött a szankciózásba, hogy eggyel több vagy kevesebb már nem igazán számít.

Kezdetben talán megtenné az is, hogy egy félreeső, távolkelet-európai sarokban, kukoricára térdepeltetné Orbánt, és csupa kis betűvel íratná le a nevét a fontos uniós papírokban. A továbbiakban futballmeccset sem nézhetne és az NB III-ba vagy a megye I-be száműzné az általa létrehozott felcsúti Puskás Akadémiát. Ezután jönne a nehéztüzérség: vegán életmódra kötelezné a kormányfőt.”

 

S ha Orbán ezek után sem szünteti meg a „játszadozást”, akkor Franciscus Cornelis Gerardus Maria – röviden Frans – Timmermans alelnök úr nem tehet mást, mint mélyen beszívja a tüdejébe a friss, európai levegőt, és tovább átkozódik.

The show must go on!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére