Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tordai Bence és a gondolkodási ficam

Horváth K. József

2021.07.02. 18:50

Tordai Bence, a láthatatlan mennyiségű támogatóval rendelkező Párbeszéd országgyűlési képviselője demokrácia felfogásáról mutatok egy aranyos történetet.

Ez a nagyszerű ember, küldött nekem ma egy Messenger-üzenetet, ami így hangzik: „Kedves Barátom, te is várod már, hogy a kormányváltás után vagyonosodási vizsgálatok és büntetőjogi eljárások induljanak Orbán korrupt haverjaival szemben? IGEN.”

Ez az ’igen’ természetesen nem tőlem származik, ennek ellenére beleírta az üzenetébe, nehogy rosszra gondoljak, és esetleg nemmel válaszoljak. Ez kicsiben az igazi liberálbolsi mentalitás, amit ezek a gyurcsányisták az egész társadalommal szemben gyakorolnak. Kampányolnak az oltás ellen, de ők az oltáspártiak. Tőről metszett migrációellenesek ugyan, de azt verik a fejedbe, hogy ők aztán egyáltalán nem azok, nagyon is kerítéspártiak. A pedofiltörvény kapcsán pedig azt állítják, hogy ez homofóbtörvény, pedig a gyermekek védelmén kívül a jogszabálynak semmi máshoz nincs köze. Ők azért azt sulykolják ezzel kapcsolatban, amit általános véleménnyé akarnak tenni, s közben lengetik a szivárványos zászlót uniós haverjaikkal egyetemben. Karácsony a budapestiek legnagyobb megrökönyödésére még a Városházára is felhúzta.

A lényeg az, Gyurcsány világában nincs ellentmondás. Az van, amit a Böszme verdiktje előír. Még akkor is, ha ennek a valósághoz egyáltalán nincs köze. Mivel azonban a liberálisok, akik ugye a diplomás kommunisták, azt tartják helyesnek, akkor mindenkinek az ő baromságaikat kell tényként elfogadni és kuss!

Tordai Bencével egyébként azóta vagyok levelező viszonyban, amióta beadatta magának a Szputnyik V vakcinát. Ez áprilisban történt, és Tordai elégedett volt. Mint posztolta: „minden rendben ment. Azt leszámítva, hogy erős késztetés ébredt bennem, hogy félmeztelenül lovagoljak a tajgán” – tette hozzá vicceskedve a képviselő. (Ha-ha-ha). Ahhoz képest ez a bejegyzés különösen érdekes, hogy január 5-én azt közölte a nyilvánossággal: „Szijjártó Péter az év végét nagyrészt azzal töltötte, hogy Putyin megrendelésére az orosz vakcináról szóló propagandával etette a magyarokat, amivel csak egy dolgot ért el. Elképesztő magasságokba szökött a vakcinákkal szembeni gyanakvás.”

Ennek kapcsán feltettem Tordainak néhány kérdést írásban. Például azt, hogy „most nincs baja az orosz vakcinával?”

Természetesen nem válaszolt, pedig három hónap eltelt azóta.

Viszont kapcsolatunk szívélyes, ugyanis azóta – mint látják – rendszerese küld meghívókat különböző kampányrendezvényekre.

S mindeddig az is marad, amíg nem zavarom meg a gondolatait esetlegesen a saját véleményemmel.

Erre gazdája, Gyurcsány is nagyon kényes.

Így van ez diplomás komcsiknál. A nép akarata sohasem volt fontos nekik.

Talán épp ezért követik a legelutasítottabb főkolompost a választási győzelem reményében?

A kificamodott gondolkodás válasza természetesen az IGEN! – csupa nagybetűvel. Ugye, kedves Tordai Bence?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére