Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Variációk egy karlendítésre

888.hu

2021.10.05. 11:40

Vajon akkor is támogatta volna a DK Farkas Péter Barnabást, ha korábban napvilágra kerül integetős felvételének legújabb kiadása? Bár a „karlendítés 2.0” láttán újfent megerősítést nyert korábbi magyarázata, hogy csak a haverokat akarta közelebb csalogatni magához a képviselőjelölti versenybe benevezett ózdi alpolgármester. Az csupán fatális véletlen, hogy a kar lendületes magasba emelése kísértetiesen emlékeztet Hermann Göring és Heinrich Himmler, valamint hasonszőrű nemzeti szocialisták bajtársias üdvözléséhez.

Nem csoda, hogy még főnökét, Jakab Pétert is megtévesztette, hiszen a Jobbik elnöke önzetlen támogatást ígért a karlendítésben megtévedt báránynak. Mi több, maga Gyurcsányné Dobrev Klára sem talált sok kivetnivalót a haverok odacsalogatásának nem éppen bevett módját választó Farkas-lendítésben.

Mellesleg, ha alaposabban megnézzük a képet, rájövünk, hogy tényleg nem lehet egyértelmű kijelentést tenni. Ha egy Lackner Csabára megszólalásig hasonló urat nem ismert fel filmről és fényképről minden kétséget kizáróan a kispesti balos vezérkar, hogyan lehetne egy összetett, finom izommozgásokat igénylő mozdulatsort az anatómiai szakirodalom ismerte, a témában járatos szakértők meghallgatása nélkül tévedhetetlenül megnevezni?

Az alábbiakból is kiderül, hogy korántsem egyértelmű a helyzet.

1. Lehet, hogy csak egy veszélyesen alacsonyan szálló, jobb felől érkező Cessna 172 típusú repülőgép közeledtére akarta felhívni a figyelmet.

2. Nem is őt ábrázolja a kép, egy farkasbőrbe bújt bárány állt a fényképezőgép elé.

3. Görcsöt kapott a jobb keze, és orvosi papírokkal tudja igazolni, hogy három és fél óráig várt ebbe a pózba merevedve az orvosra.

4. A Fidesz által felbérelt kínai ügynökök meghekkelték a fotómasinát, és a horgásztúráról készült felvételekből karlendítős képek lettek.

5. Járványveszély, minimum egy ferde karnyújtásnyi távolságot tartsunk! Ezt akarta jelezni a társaság többi tagjának.

Nos, tessék választani! A helyes megfejtést beküldők lendítésmentes fotókat készíthetnek Farkas Péter Barnabásról. A Jobbik és a DK támogatásával.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére