Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megdöbbentõ szexbotrány az ausztrál haditengerészetnél

888.hu

2016.06.23. 20:58

Brutális történetekre derült fény az ausztrál haditengerészetnél. Olyan beavatási szertartásokat tartottak, amelyek során a kadétoknak egymást kellett megerõszakolniuk a legénység és a tisztek jelenlétében. Egy tinilány öngyilkos lett, miután szexuális kapcsolata volt az egyik instruktorral.

Az ügyek többsége az ausztrál haditengerészet kadétprogramjában történt. Az eseteket egy parlamenti vizsgálóbizottság vizsgálja ki, amelyet a hadseregben, de főleg a haditengerészetnél tapasztalt visszaélések felderítésére hoztak létre.

A tanúk szerint a molesztálást "beavatási rítusnak" nevezték. A rítus során előfordult, hogy "kigolyózták" a kadétokat: ez azt jelentette, hogy az újoncok heréjét "kipolírozták" egy cipőtisztítóval. Kedvelt módszer volt az úgynevezett "royal flush". Ennek során az újoncok fejét belenyomták egy WC-csészébe használat után, és lehúzták a WC-t.

A parlamenti vizsgálóbizottság előtt az áldozatok azt állították, hogy hiába tiltakoztak, amikor a fejüket a WC-be nyomták, az idősebbek csak annyit mondtak

nyeld csak le, ettől leszel férfi".

Egy haditengerész elmondta, hogy az éjszaka közepén kirángatták az ágyból és kivonszolták egy sportpályára, ahol többen szexuálisan megerőszakolták.

Arra kényszerítettek, hogy orálisan kielégítsek több újoncot. Előfordult olyan is, hogy anális közösülésre kényszerítettek. Mindezt az idősebbek parancsára tették"

– mondta a férfi a vizsgálóbizottság előtt.

Egy 15 éves női kadétnak, Eleanore Tibble-nek szexuális kapcsolata volt az egyik 30 éves instruktorral. Amikor a férfi megfenyegette a diáklányt, hogy el fogják bocsájtani a haditengerészet kadét-programjából, ha beszámol arról, hogy mi történt kettejük között, akkor a lány öngyilkos lett. Ekkor mindössze 16 éves volt.

Egy harmadik diák, Graeme Frazer arról számolt be, hogy egy kör alakú pályán kellett futnia, miközben a többiek mindenfélével megdobálták: bakancsokkal, nehezebb tárgyakkal és még egy vasalóval is. A diák eszméletét vesztette.

Frazer szerint azt mondták neki, hogy ez a beavatási rítus az ára annak, hogy haditengerész lehessen.

A vizsgálóbizottságot azután hozták létre 2012-ben, hogy 2400 panasz érkezett az ausztrál haderőnél történt visszaélések miatt. Eddig összesen 111 embert hallgatott meg a bizottság. A vádak többsége szexuális, fizikai és mentális kegyetlenkedésekről szól.

A hadsereg kadétprogramjában mintegy 25 000 fő vesz részt jelenleg.

A bizottság legközelebb jövő hét kedden ül össze, hogy meghallgasson két korábbi tisztet, akik részt vettek kegyetlenkedésben.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére