Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány Ferenc nincs jó hatással Vágó Istvánra

Bohár Dániel

2021.04.16. 11:50

A kvízprofesszorból mára a közösségi oldalán mindenféle baromságot összehordó XII. kerületi DK-s önkormányzati képviselő lett.

 

A korombeliek közül biztosan mindenkinek van emléke Vágó Istvánról: az okosnak tűnő fickó, aki a tévében megnehezíti a helyes válaszok adását a kvízműsorában. Az okosnak tűnő fickó egyébként valóban az, de biztosan találkozott már a kedves olvasó azzal a jelenséggel, amikor egy tehetséges ember rossz társaságba keveredik, és szépen lassan züllésnek indul.

Vágó István az a tehetséges ember, aki rossz társaságba keveredett, és úgy fest, hogy már nincs is onnan menekvése.

Még mielőtt elkezdenénk sajnálni a DK politikusát, fontos megjegyezni, hogy a kommunista ideológia soha nem állt távol tőle. Mező Gábor a Pesti TV-ben kiváló műsort készített arról, hogy milyen külkeres kapcsolatokkal rendelkezett a rendszerváltás előtt. Ebbe a körbe csak a legmegbízhatóbb emberek kerülhettek be, holmi halandók biztosan nem. Ezt látva egyáltalán nem meglepő, hogy a tévés karrierből kiábránduló Vágó egyszer csak Gyurcsány Ferenc első számú híve lett. Ez az írás azonban nem Vágó kommunista múltjáról szól, hanem arról, hogy a Demokratikus Koalíciót átszövő gyűlölet milyen hatással van egy olyan emberre, aki elvileg nem hülye.

Vágó István a minap az ATV-ben való szereplésével keltette fel a figyelmemet, ugyanis olyan szintű balgaságokat mondott, amelyek minden egészségesen gondolkodó embernél kiverik a biztosítékot. Vágó a vita során többször azt sugalmazta, hogy Magyarországon azért van ennyi halott, mert sok ember van beoltva.

„Nem veszitek észre, hogy az oltási rekordok mellett a halálozásban is mi vagyunk a csúcstartók?”

Belekrákogta az éterbe, hogy a baloldal nem oltásellenes, csak a keleti vakcinákat ellenzi. Itt fontos megjegyezni, hogy az oltásellenség definíciója szerint már az is ebbe a körbe tartozik, aki egy vakcinát fúr (politikai okok miatt), nemhogy kettőt. Amúgy egyáltalán nem értem, hogy a korábban a Szovjetunióért rajongó komcsiknak mi a bajuk az orosz vagy a kínai vakcinával? Ha valaki erre tudja a választ, legyen kedves kommentben megírni.

Majd Vágó azzal folytatta krákogását, hogy azt a kínai karácsonyfaégőt is kivonják a forgalomból, amelynek nincs engedélye. Tényleg, szinte ugyanarról van szó. Égő vagy vakcina, egyre megy.

A műsor után meglátogattam Vágó István közösségi oldalát, ahol az őrület még töményebb. A bejegyzéseket böngészve olyan gyöngyszemek találhatók, mint például az arról szóló cikk, hogy Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó nem oltatja be magát. Természetesen Vágó azt elfelejtette a poszthoz hozzáfűzni, hogy 12 éves történésről van szó, tehát semmi köze a koronavírus elleni oltakozáshoz, de mit is várnánk egy DK-s politikustól, ők ezen a szinten mozognak.

Az ATV-s szereplés kapcsán már megírtam, Vágó fixa ideája, hogy Magyarországon az oltás miatt halnak meg az emberek, aminek több alkalommal hangot adott a közösségi oldalán is. Ezek után természetesen a párttársaihoz hasonlóan ő is kikéri magának, hogy oltásellenes lenne.

Gyurcsány Ferenc nincs jó hatással az emberekre. Az ország kvízprofesszorából egy utolsó komcsit kreált. (Jó, mindig is az volt, de nem ennyire radikálisan.) Nehéz lenne szép karriernek nevezni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére