Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A parizer birodalom bukása

Bohár Dániel

2022.06.11. 18:00

Jakab Péter lemondott a Jobbik elnöki tisztségéről. Ha azt írom, hogy ideje volt, akkor az nem igaz, hiszen ezt már április 3-án éjszaka meg kellett volna tennie.

 

Jakab Péter az a politikus, aki 100 százalékban felelős azért, hogy a Jobbik a Demokratikus Koalíció szatelit pártjává vált. Jakab Péter lényegében Gyurcsány Ferenc helytartója volt a Jobbikban. Aki viszont Ferenccel szövetkezik számíthat arra, hogy azonnal eldobják, amint nincs szükség rá. A parizeres krumpli hőbörgővel ez történt. És itt véget is érthetne a történet, azonban úgy hiszem fontos kicsit felidézni, hogy ki is valójában Jakab Péter. Mit művelt az elmúlt években a hazai közéletben?

Jakab az első politikusok közé tartozik, akik vállalhatatlan stílusban kezdtek el rendszeresen felszólalni a Parlamentben. Az ilyen embereknek köszönhető, hogy egyre silányabbak a politikai viták.

Jakab Péter a hergelésre építette a politikai karrierjét, amellyel minden esetben csak egy nagyon szűk réteget tudott megszólítani, akik ugyan aktívak voltak, de kevesen. Ezt jól megmutatta a baloldali előválasztás eredménye is.

A parizeres a különféle vállalhatatlan megnyilvánulásait egyszerre művelte az Országgyűlésben és a közösségi médiában is. Párizsival és Piros Arannyal szeflizett mondván, csak ezt engedheti meg magának. Ühüm. Eközben több milliós a fizetése a mai napig. Állandóan a melósokra hivatkozott, akikkel valószínűleg soha nem is találkozott.

Álszentség, árulás és elvtelenség – talán ezekkel a szavakkal lehetne a legjobban összefoglalni Jakab lényét. Kiegészítve még a botránnyal, ugyanis több alkalommal is rendkívül kellemetlenül viselkedett a parlamentben. Száraztésztát, krumplit és narancsos buktát akart a miniszterelnöknek adni. A felvételeket visszanézve mindannyiunknak szekunder szégyenérzete lehet, hogy ez az ember hogyan kerülhetett be az Országgyűlésbe?!

Jakab Péter egy bohóc, aki most akkorát bukott, ahonnan vélhetően nincs visszaút. Be is jelentette, hogy ha kell, akkor biztonsági őrként vagy kocsmárosként is szívesen dolgozna. Ez természetesen egy újabb hazugság, hiszen Jakab Péter egyelőre marad a Jobbik frakcióvezetője milliós fizetésért és egyéb plusz forrásokért. Könnyen előfordulhat, hogy a jobbikosok onnan is leszedik, de akkor maximum marad országgyűlési képviselő ugyancsak milliókért.

Négy évig még sajnos biztosan fizetnünk kell a megélhetését, de 2026-ban úgy el fogjuk zavarni, hogy örökre elmegy a kedve a vállalhatatlan, bicskanyitogató viselkedéstől.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére