Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A pofon utáni feltételek

Bohár Dániel

2022.04.26. 12:00

Történelmi vereséget szenvedett a baloldal, pártok lényegében leamortizálták magukat, a sajátjaik jelezték nekik, hogy nem kérnek belőlük. Az ellenzéket viszont ez sem hatotta meg.

 

Az megvan, amikor valakit elkalapálnak egy bokszmeccsen, örülnie kellene, hogy egyáltalán még fel tud állni, azonban nem ezt teszi, hanem arcosodik és keménykedik továbbra is? Na, körülbelül ebben az állapotban van jelenleg a baloldal.

A minap volt szerencsém ott lenni a Parlamentben annak az ülésnek az elején, ahol a következő Országgyűlés frakciói egyeztettek a különféle biztossági és parlamenti pozíciókról. A legdurvább az egészben, hogy mondjuk egy Vadai, Tordai, Szabó Tímea, Z. Kárpát Dániel vagy Fekete-Győr András úgy járt-kelt az Országházban, mintha legalábbis rájuk szavazott volna 3 millió magyar ember. Egészen döbbenetes az a gőg, amivel ezek az emberek rendelkeznek.

 

Így talán érthetőbb az a folyamatos bukta, amit választásról választásra elszenvednek.

Az arcoskodás odáig fajult, hogy a Momentum és annak leendő frakcióvezetője, Fekete-Győr András bejelentette, hogy bojkottálni fogják a Parlament alakuló-ülését. Mondta mindezt – ismétlem – az a Fegyőr Bandi, aki a Paks 2 beruházást szokta folyamatosan kritizálni úgy, hogy fogalma sincs, mi a különbség a napenergia és az atomenergia között, illetve annyira képben van az áram tulajdonságaival, hogy a zuhanyzóban szokta megmosni az elektromos rollerét. Igen, András nem a legélesebb kés abban az amúgy sem edzett momentumos fiókban.

Szóval a Momentum nem ül be a Parlamentbe, akkor mégis mit keres Fekete-Győr András egy olyan egyeztetésen, amely a parlamenti munkáról szól? – tehetném fel a naivnak tűnő kérdésemet.

 

A megfejtés egyszerű: pénz!

A Momentum hisztizése borzasztóan álszent annak a fényében, hogy Fegyőr és az összes momentumos már most ott áll a pénztár előtt és alig várja az első kifizetést. Ha valóban komolyan gondolnák a parlamenti munka bojkottját, akkor nem tartanák a markukat sem a bizottsági pozíciókért.

A Momentum egy új párt lesz az Országgyűlésben, ugyanis ott lesznek. Viszont ugyanazt a visszataszító és gusztustalan politikát fogják művelni, mint a többi balos. Végülis nincs ezzel semmi baj. A 2026-os újabb kétharmad megalapozása elkezdődött.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére