Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A sapka esete a baloldallal

Bohár Dániel

2022.12.09. 14:50

Ha van sapka, az a baj, ha pedig nincs, akkor az. Döbbenetes, hogy a hazai ellenzék a 12 éves sorozatos vereségek után is képes ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint egy évtizeddel ezelőtt. Képtelenek a fejlődésre.

 

Ezzel szemben mit tesz a hazai ellenzék? Jelen esetben a baloldal. Szerepfelfogásuk végtelenül egyszerű, körülbelül egy dacos óvodás szintjén megrekedt. Amikor a kormányzat A-t mond, akkor ők B-t. Na, ez a teljesen hibás szerepfelfogás, aminek lényegében köszönhetik, hogy 12 éve minden alkalommal veszítenek.

A hazai baloldal szellemi vagy egyéb okok miatt nem alkalmas arra, hogy konstruktív alternatívát mutasson a választóknak. Egy dolog érdekli őket: az Orbán Viktor elleni utálat. Ez azonban önmagában kevés, legalábbis a választók szerint 2014-ben, 2018-ban és 2022-ben kevés volt.

 

Itt van az üzemanyagárstop esete. Ez is olyan intézkedés volt, amit a kezdetektől fogva támadtak. 13 hónapon keresztül mondogatták, hogy ennek semmi értelme, piactorzító és a többi. Majd amikor több mint egy év után a külső körülmények miatt meg kellett szüntetni az intézkedést, mit mondtak? Nem azt, hogy „szuper, végre, ezt akartuk”, hanem azt, hogy „miért kellett megszüntetni?”

Hasonló volt a helyzet a koronavírus idején is. Akkor azt nyomták, hogy be kell zárni az iskolákat, majd amikor bezárták az iskolákat, akkor azért sírtak, hogy miért zárták be őket.

Komédia – talán így lehet a legegyszerűbben összefoglalni amit művelnek és így érdemes kezelni őket.

És még képesek megkérdezni, hogy miért kapnak ki 4 évente?!

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére