Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Akinek mások sértegetése a lételeme

Bohár Dániel

2022.01.27. 12:00

Véletlenül nem tud egy ember minden megszólalásával másokat megsérteni, nem lehet állandóan félrebeszélni, nincs olyan, hogy valaki minden alkalommal rosszul fejezi ki magát.

“Fogyatékos, ostoba, meleg, zsidó, trágyával etetett gomba, tanulatlan vidéki és áruló.” Ezek a válogatott sértegetések Márki-Zay Pétertől származnak.

Legújabban minket, ahogy ő fogalmazott “fideszes propagandistákat” nevezett “fogyatékosnak”. Márki-Zay Péter 2022-ben még mindig ott tart, hogy a számára nem szimpatikus emberekre a “fogyatékos” szót használja szitokként.

Ez minden ember esetében vállalhatatlan, azonban hogyha egy politikus, egy polgármester, egy miniszterelnök-jelölt teszi, akkor úgy hiszem végzetesen lesújtó.

Ez a mondat nagyon sok mindent elárul Márki-Zay Péter gondolatvilágáról. Hiszen, amit az ember kimond, azt nem véletlenül teszi, hanem úgy gondolja. Márki-Zay Péter nem önhibáján kívül sértegeti az embereket, hanem egészen egyszerűen ő így gondolkodik. Nála belefér, hogy a számára nem szimpatikus embereket “fogyatékosnak” nevezze.

A gond annyi, hogy pont a fogyatékossággal élő emberek azok, akik hosszú évek kemény munkájával küzdöttek és dolgoztak azért, hogy ne legyenek ilyen Márki-Zayosan megnyilvánuló vállalhatatlan emberek, hogy ne legyen szitokszó a “fogyatékos.”

Erre jön a kapitány és néhány másodperc alatt keresztülhúzza, minden törekvésüket.

Nem ez az első alkalom. Lassan nincs olyan rétege a társadalomnak, akiket ne sértett volna vérig Márki-Zay Péter. Nem is olyan rég arról beszélt, hogy ő tudja “mennyi zsidó van a Fideszben”, ami szerinte “elég kevés.”

Majd ezt követően bement az ATV-be is mondott egy ennél is sokkal durvább mondatot, ami arról szólt, hogy “a zsidók, a cigányok és a melegek is tisztességes emberek”. Mindezt olyan hangsúllyal tette, mintha ezek a tulajdonságok egyébként hátrányt jelentenének, de ennek ellenére is azok – Márki-Zay értelmezése szerint. Még Rónai Egonnak is közbe kellett szólnia, hogy ezt soha senki nem kérdőjelezte meg.

Márki-Zay Péter egy végtelenül kirekesztő ember lehet valójában, aki most minden erejével küzd ez ellen. Azonban, ami ott van a mélyben, az néha a felszínre tőr. Ebből kaphatunk ízelítőt időről időre.

Márki-Zay Péternek nincs helye a magyar közéletben. Ezeknek a kijelentéseknek nincs helye a magyar közéletben. A kirekesztésnek, megkülönböztetésnek nincs helye a magyar közéletben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére