Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bűnösök csak a jobboldalon vannak?

Bohár Dani

2020.12.05. 15:00

Jelentem nem! A jobboldali és baloldali bűn között azonban van különbség. Előbbinek van következménye, utóbbiak nemhogy felelősséget nem vállalnak a tetteikért, de még ki is kérik maguknak.

 

A kiindulópont még mindig a Szájer-botrány. Korábban már írtam róla, hogy a Fidesz EP-képviselője hatalmas hibát követett el, ugyanakkor tisztán látszik, hogy egy jól megszervezett titkosszolgálati akció állt az események mögött. Erre egyre több jel mutat, mint például a bulit szervező David Manzheley nevű fickó zavaros nyilatkozatai: az első interjúiban arról beszélt, hogy fogalma sem volt kicsoda Szájer József, azt meg végképp nem tudta, hogy EP-képviselő, mert nem érdekli a politika. Egy nappal később ugyanez a Manzheley már biztosan állította, hogy a korábbi rendezvényein kilenc fideszes politikus ott volt.

A brüsszeli orgia szervező nyilvánvalóan hazudik, vagy pénzért, vagy azért mert ő is a jól felépített történet szerves része. A fiatalember ellen egyébként több eljárás is folyamatban van, tehát szavahihetősége már ezért is megkérdőjelezhető. A magyarországi balliberális sajtót az ellentmondásos megnyilatkozások nem érdeklik, ők hősként tekintenek David Manzheleyre, akiről legutóbb csak annyit írtak, hogy a csúnya és gonosz lengyel és magyar – fideszes(!) – politikusok halálosan megfenyegették. Természetesen ez is teljesen hihető.

Ez a történet azonban alapvetően nem is erről szól, hanem a bűnről és az azt követő vagy nem követő felelősségről.

Bayer Zsolt a minap tévéműsorában arról értekezett (szintén a Szájer-ügy kapcsán), hogy évekkel ezelőtt neki is volt egy barátja, aki egy hosszú autóút során nagy nehezen bevallotta, hogy homoszexuális. A publicista elmondása szerint a “gyónás” annyira nehezen ment, hogy az illető közben majdnem elsírta magát. Két évvel később ugyanez az ember már nevetgélve mesélte, hogy azért szereti Thaiföldet, mert ott fiatal kisfiúkat is megkaphat. Bayer ezzel a történettel arra utalt, hogy az elfajzás egy lefelé tartó spirál.

A műsorvezető a példa során nem mondott nevet és nem akart ebből ügyet generálni, ugyanakkor másnapra a balliberális sajtó megtette és azt kezdték el nyomni, hogy Bayer Zsolt már nemcsak fideszes homoszexuálisokról, hanem pedofilokról is beszélt. Ez nyilvánvaló hazugság.

A történtek után Huth Gergely írta meg a pestisrácok.hu-n, hogy ki lehet az említett figura. Az újságíró konkrét nevet nem mondott, csak annyit jegyzett meg, hogy a Magyar Hang szerkesztőségében dolgozik.

Ahogy – politikai berkeken belül – Szájer Józsefről is lehetett tudni nemi orientációját, úgy a szóban forgó újságíróról is lehet. A fiatal fiúk szeretete ugyanakkor egy új szál élete történetében. Bayer Zsolt állítja és más tanúkkal is tudja igazolni mondatait, ha esetleg ezt a bíróságon kellene megtennie.

Homoszexuális party-n vett részt Szájer József, ami után a világ összes mocskát ráöntik, lemondott mindenről, ami az eddigi életét jelentette. Ennél jóval durvább ügy rajzolódik ki a másik oldalon, amire mi a válasz? Fenyegetés és hazugozás. Egészen undorító, hogy a baloldalon semminek nincs következménye. A kokainozó, korrupcióról, lopásról 50 órányi hangfelvételen beszélő kispesti Lackner Csaba a mai napig önkormányzati képviselő, az ügyletekről nyilvánvalóan tudó MSZP-s Gajda Péter pedig még mindig a kerület polgármestere. Wittinghof Tamás k..vázik, amelyről felvétel készül, de lemondás ebben az esetben sem következik. Korózs Lajos a koronavírus járvány közepén azzal szórakozik, hogy igazságot nyomokban sem tartalmazó videót készít, lemondás és bocsánatkérés nincs. És ez csak néhány példa a következmények nélküli baloldal mindennapjaiból.

Az ellenzék olyan morális deficitben van, ami egészen megdöbbentő. És akkor jön ez a Magyar Hang, ami onnan lehet ismerős, hogy a munkatársaik között csak árulók vannak. A Magyar Hangot olyan “újságírók” alkotják, akik a 2015-ös G-nap előtt még fideszesebbek voltak a Fidesznél, aztán utána elárulták saját magukat és közösségüket is. A magyar nyilvánosság leggusztustalanabb csapata, hiszen egy balliberálistól tudja, hogy mire számíthat az ember, egy áruló viszont nagyon veszélyes. Mondjuk volt már olyan történelmi időszak Magyarországon, amikor a nyilasok átvedlettek kommunistává és az igazat megvallva ők voltak a legrohadékabbak. Nincs ez másképp ma sem.

A Magyar Hang egyik újságírója korábban azzal hencegett, hogy Thaiföldre jár kisfiúkkal szexelni. Vajon ki lehet az említett illető a szerkesztőségből? Mondjuk alapvetően teljesen mindegy, hogy ki is az. Hiszen már megtanultuk a nagy igazságot.

Nincs két Magyar Hang, ahogy nincs két ellenzék sem!

U.i.: A történet szépsége, hogy az ellenzéki képviselők ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek, amikor még azt hitték, hogy Bayer egy fideszesről beszélt. Bónusz, hogy ma már tudjuk a balosok valamelyik kedvenc újságírójukat nyomták fel. Az eljárás során pedig valószínűleg ki is fog derülni, hogy ki az illető. Úgynevezett öngól.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére