Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Diktatúrában nem vigyorgunk

Pozsonyi Ádám

2021.08.03. 16:20

 

Ezt nézze meg a tisztelt olvasó, és kacagjon!

Egyrészt kacagjon azon, hogy milyen vicces az, amikor a különböző ellenzéki részterületek marják, rugdossák egymást, odaszúrnak egyet, másrészt azon – és szerintem ez az érdekesebb meg az izgalmasabb –, amikor és ahogyan a haladó szellemű idióta nem érti az életet, nem érti a valóságot maga körül.

Na, ez így kevés. Elmagyarázom. Feltárom a hülyeség mélyebb rétegeit.

„Az Isten szerelmére, hát nézzétek már, milyen csodálatos élete van ennek a magyar influenszernek!” (A cím után egy piros szívecske.)

Ezt a címet adta egy írásának a 444-es Herczeg Márk. Az amúgy is a józan paraszti ész sűrű előfordulásával büszkélkedhető „független” sajtótermék most nagyot dobbantott. Nagyon odatette magát. Csipkednie kell magát annak, aki le akarja körözni.

A cikkecske Kunhalmi Ágnesen gúnyolódik. De nem azért, mert csacska butaságokat beszél vagy posztol. „Olyan miniszterelnök-jelöltet kell választani, aki az ellenzék széles és színes szavazótáborát össze tudja tartani. Ezzel tudunk véget vetni az oszd meg és uralkodj politikájának, amely Orbánt ilyen hosszú ideig hatalomban tartotta. Ma csak egyvalaki képes erre, Karácsony Gergely. Neki van a legerősebb integrációs képessége.”

Fenéket, azon gúnyolódik, hogy Kunhalmi úgy viselkedik, mint egy igazi nő. Mert az egy dolog, hogy amiket hirdet, ostobaságok, olyan ostobaságok, amiket talán még ő maga is elhisz, hisz az emberi lélek olyan, hogy egy idő után elhiszi azt, amiket szajkóz. Egy idő után hinni kezd a jelmondataiban, lévén a szervezet védekezik, tartós sérülés nélkül nem tudja elviselni a tudat, hogy képviselünk valamit, amiről tudjuk, hogy rossz. Egy idő után idomulunk a saját téveszméinkhez. Legalábbis legtöbbünk.

Hiába hirdeti Ágika, hogy „Gyertek, holnap vonuljunk együtt a Budapest Pride-on!”, és hiába vigyorog egy szivárványos zászló előtt, közben ki van rúzsozva, pucsít cuki ruhában, magas sarkúban, és szemmel láthatóan lelkileg semmi köze ehhez az egész beteges sem férfi, sem nő genderostobasághoz. Mondja, mert illik, mert ebben a politikai haszon, de a lelke mélyén egy kis butuska szépasszony, aki imád tetszeni a bálon a huszártiszteknek.

Na, ezt nem látja, és ezt nem érti Herczeg Márk és a 444.

„Kunhalmi Ágnes egy igazi influenszer, akinek összejött az: ÉLET!” „Az MSZP társelnökénél senki, még Matolcsy Ádám, Rogán Cecília vagy Várkonyi Andrea sem érzi magát jobban a jelenlegi rendszerben.”
És hozzá betesznek képeket Ágika Insta-oldaláról, ahol csinoska, kiskutyával pózol, fincsi étellel pózol, virágot kap egy férfitól, ételt süt, és mindig, megállás nélkül nevet, jókedvű, mosolyog, jól néz ki, és élvezi az életet. Gondolom, nem úgy, mint Herczeg Márk.

Szegény hülye nem érti, hogy egy nő minden körülmény között nő, nincs az az Orbánisztán, hogy Kunhalmi ne legyen ragyogó és káprázatos.

Tényleg nem értik az életet!

És gúnyolódik a 444, mert egy nő vigyorog, meg bájmosoly meg csinos, holott egy diktatúrában savanyú arccal kellene szenvedni az elnyomás alatt.

Ennyire nem értik, mi a nő, mi a női lélek, mi a nőiség lényege, persze hogy azt hisztik, hogy ha egy bajszos pasas azt állítja, hogy nő, akkor az nő, és kész.

De hát nemcsak a nőiséget nem értik, de semmit sem. Ezért is van, hogy döbbenten bámulnak, ha az embernek a saját fajtája, saját nyelve, saját kultúrája vagy a saját gyereke fontosabb, mint a jöttment „menekülté”.

Az ember gyakran eltöpreng, hogy ezek ennyire gazemberek, vagy csak szimplán hülyék. Nos, a gazemberség simán ott lehet a képben, de tartok tőle, hogy igen gyakran idióták is.

Isten ments, hogy bármibe is beleszóljanak vagy egy országot vezessenek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére