Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez a baloldal sajtószabadsága – eltörölnének mindenkit (is)

K. Gaál István

2022.03.29. 11:50

 

Feltörték a Mediaworks kiadó szerverét hétfőn reggelre és elérhetetlenné tették több oldalát is és ezzel együtt baloldali propagandát helyeztek el korábbi tartalom helyén. Úgy tűnik, ez lenne az ellenzéki összefogás sajtószabadsága: ami nem tetszik azt nemcsak el kell hallgattatni, hanem még a tartalmat is ki kell rajta cserélni nekik tetszőre.

Értelmetlen rombolás volt ez, hiszen az olvasók nem fordultak el a lapoktól, ráadásul pontosan tudták, hogy hazugságokkal árasztották el a meghekkelt oldalakat.

Nem vagyunk hülyék.

Kicsit sem, nemhogy nagyon…

És ijedősek sem vagyunk, mert tudjuk, hogy félni jobb. Most kaptunk egy ízelítőt abból, hogy mitől kell félnünk, sőt inkább rettegnünk.

Ezektől a Gyurcsány-, Bajnai-, Márki-Zay-féle alattomos alakoktól kell félni, mert ezek semmitől sem riadnak vissza. Ha úgy van, akkor lopnak, csalnak, hazudnak és talán még az is megeshet, hogy hekkereket bérelnek fel, hogy tönkre tegyék a nekik nem tetsző sajtót. Azt, hogy loptak, csaltak és hazudtak tudjuk, a többit csak gondolhatjuk. Még… Mert ha jönnek, akkor már gondolnunk sem szabad majd semmi olyat, ami ellenükre van.

 

Hallgatjuk a mantrát évek óta, hogy itt nálunk nincs sajtószabadság és demokrácia. Ehhez képest ugye, él és virágzik jelentős mennyiségű ellenzéki újság, rádió, tévé és internetes oldal is. Sőt a közösségi médiában, valamiért csak a jobboldali médiát szabályozzák az algoritmusok, a baloldaliakat nem. Mindenesetre az ellenzékiek azt nyomatják, hogy nekik már véleményük és hangjuk sem lehet. Pedig ugye statisztikai adatok bizonyítják, hogy a baloldali média igenis jelen van a piacon és a szerepe nem is elnyomott, hanem virágzó.

Csak óvatosan kérdezem, hogy ha mondjuk a 168 óra, a Nyugati fény, vagy az Ez a lényeg oldalai váltak volna elérhetetlenné, akkor milyen gyorsan ért volna Budapestre egy EU-s küldöttség, amely minimum eljárást kezdeményezett volna hazánk ellen? Úgy nagyjából 12 perc alatt értek volna ide és legalábbis akasztást terveznének már a Kossuth téren, mert ugye az ő médiájuk…

Most persze a brüsszeli bürokraták hallgatnak, mint kutyagumi az aljnövényzetben. Ez most nem fáj a haladóknak, sőt igazából megértő bólogatással vették tudomásul, hogy a baloldali propaganda elárasztotta az országot.

Ez lenne a jövő és ez a tét április 3-án. Háború vagy béke. Diktatúra vagy szabadság. Előre vagy hátra.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére