Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony a homoszexuálisok ellen hergel

Bohár Dániel

2020.08.18. 10:10

Szivárványos zászló a Városházán. Idén elmarad a Pride-felvonulás, végre lehetne egy év, amikor nem attól hangos Budapest és a hazai, illetve nyugati sajtó, hogy „mocskos buzik”, „rohadt nácik”. Nem, Karácsony Gergely megcsinálja a balhét.

Karácsony Gergely Budapest jelenlegi főpolgármestere. Leginkább onnan lehet ismerős, hogy csomót posztol Facebookra, az írásaiban legtöbbször rinyál, de szeret szerepelni az őt dicsőítő „sajtóban” is, ott azonban már inkább hisztizni szokott. Imádja magát áldozatnak beállítani, ellenben dolgozni nem szeret.

Karácsonyoknak már volt több nagyszerű ötlete, például a tavaly októberi megválasztását követően kihirdette a klímavészhelyzetet, amiről igazából senkinek sincs fogalma, hogy mit jelent, a gyakorlati elemeiről pedig ne is álmodozzunk. Értsd: semmi nem történt a környezet megóvása érdekében az elmúlt (lassan) egy évben Budapesten.

Karácsony Gergely nagy bringás, amivel nincs baj, sőt! A probléma ott jelentkezik, hogy a főpolgármester csak bringás, tehát autót egyáltalán nem tud vezetni, ezért gyűlöli azokat, akik négy keréken közlekednek. Mivel utálja őket, ezért minden erejével próbál kicseszni velük. Karácsony Gergely második nagyszerű húzása (a klímavészhelyzet után), hogy indokolatlan biciklisávokat festetett fel a főváros különböző pontjain. Ezek az új sávok annyira értelmetlenek és rosszul kivitelezettek, hogy még a biciklisek sem használják őket, viszont az autóforgalmat már most teljesen lebénította. Mi lesz szeptembertől, amikor újra elkezdődik az iskola?

Karácsony a főpolgármesteri kampányában egyébként egy csomó mindent megígért, egészen pontosan 140 pontból állt a fogadalmainak listája. A 140-ből eddig 5 darab teljesült, és az indokolatlan biciklisávok, illetve a szivárványos zászló kitűzése a Városházára nem volt benne.

Szivárványos zászló Magyarország fővárosának emblematikus épületének homlokzatán. Karácsony azzal kampányolt és kampányol a mai napig, hogy Budapest mindenkié. Ezzel a lépésével azonban tökéletesen bebizonyította, hogy ezt még ő sem gondolja komolyan.

Szivárványos zászló a Városházán. Idén elmarad a Pride-felvonulás, végre lehetne egy év, amikor nem attól hangos Budapest és a hazai, illetve nyugati sajtó, hogy „mocskos buzik”, „rohadt nácik”. Nem, Karácsony Gergely megcsinálja a balhét. Hiszen mit sikerült elérni a szivárványos zászló kihelyezésével? Balhét és ellenszenvet a homoszexuális emberek irányába. Akik 98%-ának egyáltalán nem hiányzott, hogy legyen szivárványos zászló a Városházán.

Meg egyébként is, miért kell kitűzni szivárványos zászlót egy középületre? Tudtommal (szerencsére) az LMBTQ-közösségek jelképévé vált lobogó nem hivatalos zászló. Nem az országunk zászlaja és nem is a városunké. Nincs helye a Városházán.

A balhé pedig meg is történt, a szivárványos lobogó nem sokáig maradt a helyén. Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke vasárnap letépte a zászlót. Valószínűleg sok mindenben nem értek egyet Novák Előddel, de ebben az esetben teljesen igaza volt. A szivárványos zászlónak nincs helye a budapesti Városházán! Hiába az akciója, ugyanis már hétfő reggelre pótolták a letépett lobogót.

A következő napokban ezek a csörték nagy valószínűséggel folytatódni fognak, amelyek minden esetben újabb és újabb alkalmak lesznek arra, hogy nőjön a feszültség. Karácsony Gergely „Budapest mindenkié” szlogenje a valóságban azt jelenti, hogy embereket ugraszt egymásnak és egy kisebbség ellen hergel.

Ez a baj a liberálisokkal, mindent túltolnak. Magyarországon senki nem üldözi a homoszexuális embereket, mindenki úgy éli meg a szexualitását vagy nemi identitását, ahogy szeretné. A probléma akkor jelentkezik, ha ezt az arcunkba nyomják. Ez a Pride. Senki nem kíváncsi a homoszexuálisok vonulására és senkinek sem hiányzik a szivárványos zászló a Városházáról. Mérték, arany középút, így érdemes élni az életet.

Karácsony Gergelynek pedig annyit azért üzennék, ha már annyira akar valamit csinálni, akkor inkább kezdje el a Lánchíd felújítását, mert annak legalább van értelme. Annyira még őt is tartom eszesnek, hogy szeretné elkerülni a történelmi „nála szakadt le a Lánchíd” polgármesteri elnevezést.

Bízom benne, hogy jól gondolom.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére