Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Perel az NBA-műsorvezető, akit egy „Minden élet számít” tweet miatt bocsátottak el

Jog és Szabadság

2021.11.11. 18:00

Közben sötét részletekre derült fény a Soros által pénzelt BLM mozgalomról.

A Sacramento Kings kosárlabdacsapathoz köthető KHTK rádió korábbi műsorvezetője, Grant Napear nemrégiben jogellenes felmondás miatt indított pert a rádióállomás ellen, amiért tavaly elbocsátották, miután a Twitteren azt a bejegyzést tette közzé, hogy „Minden élet számít”. A Kings és a rádió 2020 novemberében rúgta ki Napeart.

Napear később kifejtette, fogalma sem volt arról, hogy a baloldaliak ezt a bejegyzést rasszistának tartják. „Bár nagyra értékeljük Grant munkásságát, a Black Lives Matter mozgalommal kapcsolatos legutóbbi megjegyzései nem tükrözik a Bonneville International Corporation nézeteit vagy értékeit” – szögezte le a KHTK rádiócsatorna, amikor bejelentette, hogy kirúgja Napeart a népszerű műsorból.

A perben Napear és képviselői kártérítést kérnek, beleértve a kiesett és a jövőbeli béreket, valamint az érzelmi szorongást.” Napear később kifejtette, nem sajnálja, hogy tweetelt. „Én azt mondtam, hogy »minden élet számít, minden egyes ember«, mert komolyan gondoltam. Számít a feketék élete? A pokolba is, a feketék élete számít” – mondta. „Az egyenlőség mellett vagyok, így nevelkedtem. Apám így nevelte a bátyámat és engem is.”

Közben kopik a Black Lives Matter „fénye” – kiderült, hogy Charles Wade-et, a szervezet vezetőjét szexuális kereskedelemmel vádolták.

Charles Wade-et, a Black Lives Matter egyik kiemelkedő szervezőjét és az Operation Help, valamint a Hush társalapítóját a hírek szerint 2016-ban letartóztatták emberkereskedelem és prostitúció vádjával. A rendőrség arról számolt be, hogy egy motelszobában tartózkodott, ahol állítólag egy 17 éves lányt szedett rá. Hét rendezvényen tartott előadást emberkereskedelemmel és prostitúcióval kapcsolatban. Röviddel letartóztatása után szabadon engedték.

Egy titkos művelet részeként került sor a letartóztatásra, amelynek során egy titkosügynök válaszolt Wade-nek, amikor egy 23 éves nő hirdetésére reagált a backpage.com oldalon, amelyet gyakran használnak szexuális kereskedelemmel foglalkozók, valamint prostituáltak.

A nyomozók szerint a 17 éves lány a BLM-vezetőt a menedzserének hívta. Azt mondta, a férfi tudta, hogy ő kiskorú, de közelgő születésnapja miatt nem aggódott. Azt is elmondta a nyomozóknak, hogy minden pénzt átadott Wade-nek, aki erre úgy reagált, hogy tisztességtelenül tartóztatták le, mert „túlságosan megbízott” egy olyan bérlőben, aki ideiglenesen lakott a helyszínen, az Operation Help vagy a Hush jótékonysági tevékenysége keretében. „A családja szerint korábban menekült el otthonról, és ezt a tevékenységet folytatta. Én erről nem tudtam, nem vagyok futtató, soha nem is voltam” – mondta Wade. A Twitteren közzétett nyilatkozatában a konzervatív „trollokat” vádolta azzal, hogy megpróbálták elferdíteni letartóztatásának történetét.

2019-ben a The Root 100 legbefolyásosabb fekete aktivistái között a 40. helyen állt. A Fehér Ház is meghívta őt egy filmvetítésre más Black Lives Matter-aktivistákkal együtt, azonban azt mondta, hogy nem kíván részt venni.

Mint ismeretes, a baloldali Demokrata Párthoz közel álló milliárdos tőkespekuláns Soros György egyik legújabb vállalkozása, hogy megpróbálja megakadályozni a Texas állambeli Austin városában a Black Lives Matter mozgalom következtében leépített rendőrségi állomány visszaépítését – írja a konzervatív The Federalist. Ismert: 2020-ban, George Floyd halálát követően óriási tüntetéshullám rázta meg az Egyesült Államokat. A megmozdulások miatt brutálisan megerősödött Black Lives Matter mozgalom fő követelései között szerepelt, hogy a rendvédelemre szánt forrásokat országszerte vonják meg a rendőrségtől, és azokat csoportosítsák át egyéb városi hivatalokhoz. A demokrata vezetésű Austin más demokrata vezetésű városokhoz hasonlóan engedett a radikális követeléseknek, csakhogy a leépítések következtében idén már 200 százalékosra emelkedett a város területén elkövetett gyilkosságok száma. A városi tanács szeretné visszaépíteni a rendőri egységeket, azonban Soros György egy olyan politikai bizottságot támogatott 500 ezer dollárral, amely ellenzi azt a javaslatot, hogy Austin több rendőrt alkalmazzon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére