Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Shitting Bull, jó kutya és FeGyőr in da House

Georg Spöttle

2021.03.23. 18:40

 

A világért sem szeretném megsérteni Tȟatȟáŋka Íyotake (Sitting Bull) lakota sziú főnök emlékét, mivel nagyon tisztelem a munkásságát, és többször is jártam a földjén.

A szójátékot sem ő ihlette, hanem – ki más, mint – a baloldal. Annyi bullshitet hordtak össze az elmúlt héten is, hogy ki kellene választani a hazudozás nagyfőnökét, és megkaphatná az őt megillető Shitting Bull nevet. Akár rotálhatnának is, hiszen fake newsban, füllentésben, hazugságban verhetetlenek.

Na, akkor csapjunk is bele a lecsóba, vagy inkább a bullshitbe, és kezdjük Szaniszló Sándor DK-s polgármester járványkezelési mesterművével: Facebook-oldalán azt posztolta, hogy elszállíttat több száz adag kínai Sinopharm-vakcinát, mivel nem volt rájuk jelentkező. Még rá is tett egy lapáttal, és levelet írt Kásler Miklós miniszternek, hogy pótolja a vakcinakészletet olyan az „unió által engedélyezett oltóanyaggal, amelyik iránt megvan a közbizalom”.

A XVIII. kerület polgija csak azzal nem számolt, hogy nemcsak a gazdi a Rózsadombon, hanem a kerület lakói is olvassák Facebook-posztját. Nagyjából 500 kerületi lakos írt, hogy ők szívesen elfogadnák a kínai vakcinát, hova kell menni érte. Szaniszló erre azt mondta, hogy több száz fideszes trollkodott az oldalán. Jó látni, hogy egy honatya mennyire tiszteli a választóit, és mindent megtesz a vírus elleni védekezés érdekében. Remélem, háromszor oltja ezt kenden Ludas Matyi vissza.

Erdő mellett nem jó lakni, tartja a dal, de Erdőkertesen sem, mert nem leszel beoltva. Kiss Csaba, a település baloldali háziorvosa érdekes módon magát sem oltatta be, sőt az oltásra regisztrált betegeit sem hajlandó. „Jó kutya”, simogatta meg buksiját a gazdi, „hiszen ezt tanítottuk neked”. „Itt egy csont, és az egymillás bírságot is kifizetjük.” A doki persze elmagyarázta a demokratikus, tényfeltáró, független sajtónak, hogy nem tartja etikusnak az európai gyógyszerügynökség (EMA) által be nem vizsgált vakcinákkal oltani.

Hadházy Ákos eddig csak akrobatikus hempergésben és lóanatómiában jeleskedett az MTVA-székházban és a Parlamentben, ami, lássuk be, röhejes és szánalmas volt. Most viszont aspirálhat a Shitting Bull névre. Olcsó politikai haszonszerzésből szállt bele az Országos Mentőszolgálatba. Azokba az emberekbe, akik egy nap alatt többet dolgoznak, mint Hadházy egész életében. Szerinte a mentősök hazudnak, és a szolgálat az összeomlás szélén áll. Maga az OMSZ szólította fel Hadházyt, hogy fejezze be a rémhírkeltést.

Az álszentség nemzetközi, most éppen a német egészségügyi miniszter, Jens Spahn és férje (nem tévedés, melegházasságban élnek) magyarázkodik 4,125 millió eurós villájuk és egy szájmaszkügylet miatt. A férj, Daniel Funke cége 570 ezer védőmaszkot adott el az egészségügyi minisztériumnak. Hát, kissé kínos az ügy. Igaz, két CDU-s politikus is megbukott nemrég. Egyikük 250 ezer eurót, másikuk 600 ezer eurót keresett a közbeszerzést megkerülő védőfelszerelés-üzleten. Mik nem történnek „Bezzegnémetország”-ban?

Mit szólna ehhez Fekete-Győr? Hiszen ő mindig a Nyugattal példálózik, mert az Alice Csodaországa, ott minden szép, és senki sem lop, és persze van sajtószabadság is. FeGyőr viszont elment Földi-Kovács Andihoz mellébeszélni. Most már nem ő tiltaná el a jobboldali újságírókat, hanem a bíróság. Értjük, most már Virág elvtárs féle perben kell majd felelnünk cikkeinkért. Ragyogó kilátások. Andi zseniális volt, mint mindig. Kétszer is megkérdezte FeGyőrt, hogy vele mik a szándékai. Nem merte megmondani, hogy eltiltás, börtön, száműzetés vagy vártorony, inkább egy „önnel semmi tervem nincsen”-t bájolgott a térbe. Meg dehogy dobta, ejtette, dehogy gránát, gyertya... A szokásos zéró felelősség. Viszont a büszkeség és hataloméhség egészen jól látszott a hamis szívélyesség mögött.

Azért a DK nagyasszonya, Vadai Ágnes sem volt tétlen a vírus elleni védekezésben. Igaz, csak terveket szőtt, de minden nagy tett azzal kezdődik. Ő már nemcsak eltiltással és bírósággal fenyeget, hanem ruandai módszerekkel is. Szóval addig írjunk, barátaink, amíg Vadai le nem gallyazza mellső végtagjainkat egy bozótvágóval (panga, ahogy ott a környéken hívják).

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére