Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szegény Pukli! ÁVÓ-s papa, drogbûnözõ bátyó

888.hu

2016.03.02. 14:58

Pukli Istvánról hamar kiderült, hogy vörösebb az egyszeri MSZP-snél, erre õ maga állt ki a Klubrádióban azzal, hogy a Nagyapja ÁVÓ-s volt, a bátyja meg böriben van. Meg kell a szívnek hasadnia.

Szóval ez a jóember egy ködös januári napon szétnézett a gardróbban, magára öltötte kockás ingét, és fejébe vette, ő lesz a civiltanár, aki a tiltakozás élére áll. Az gyorsan kiderült, hogy annyira civil, mint a Soros-hálózat kitartott politikai aktivistái: semennyire.

MSZP-s volt már 1998-ban, aztán Zuschlaggal gründolta a szekszárdi ifibalt.

Majd jött Gyurcsány, az nagyon nem tetszett neki, kilépett az emeszpéből, és átigazolt a Gyurcsány tulajdonában álló Perfekt Zrt-hez könyveket írni. Anti-gyurcsányista legyen a talpán, aki érti ezt.

Aztán egy tér-idő ugrással a szemét mocskos KLIK-diktatúra kinevezte Puklit a zuglói Teleki Blanka gimi élére, ami ellen fekete ruhás tüntetéssel tiltakozott a gimi apraja-nagyja.
 
Ennyit arról, a kamaszkori outfitet mennyire lehet komolyan venni: egyszer fekete ing, másszor meg kockás, az évszakok is váltakoznak ahogy a gimis szerelmek. Ugorjunk.

Ahogy beleélte magát Pukli a nagy civilkedésbe, és a sajtó is előszedte viselt dolgait, főhősünk elment a Klubrádióba, és kiteregette  a család szennyest, nehogy más szellőztesse meg azt. Az apuka ÁVÓ-s volt, csinált durva dolgokat, na meg a bátyó is bent van a böriben, immár másodjára az életében. Ezt ő maga mesélte el, miközben a liberális online azon hőbörgött, hogy a jobboldal lekaraktergyilkolta szegény Puklit. Pedig nem a jobboldal kaszabolta le, hanem múltjának kardjába dőlt, önként, dalolva, rituálisan.

 

Szép kis család, ám ettől természetesen még lehetne Pukli az egy igaz szent ügy képviselője.

Tényleg lehetne?
  • 1. Elfogadnál üzletviteli tanácsokat és pénzügyi érdekképviseletet Tribuszerné testvérétől?
  • 2. Üzletelnél Vizoviczki László fiával?
  • 3. Örömmel bíznád vagyonod, megtakarításaid felügyeletét a Portik and Portik Private Security and Management Vagyonvédelmi kft-re?
  • 4. Vennél maffiózóktól aranyat bizsuáron?

Ha a válaszok között több a "nem" válasz, akkor nem a karaktergyilkolásban van minden baj forrása, hanem be kellene látni: zűrös figurákra nem akarjuk rábízni az életünket, vagy a gyerekeink életét.

És ez így is van rendjén.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére