Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szex és New World

Georg Spöttle

2021.12.23. 18:00

 

 

Tudom nehéz elhinni rólam, de láttam a „Szex és New York” összes évadját, sőt még a filmeket is. Pedig remek esti program volt barátnőmmel összebújva a szófán. Hitelesen bemutatta a puccos New Yorki-i életet, ahol már vidéki tahónak számítasz, ha nem Manhattan szívében élsz a Central Park és a 22.-ik utca között. Na meg érdekes volt férfiszemmel látni, hogy mit gondolnak a harmincas nők a pasikról és a szexről. A sorozat néha kicsit polgárt pukkasztott, főleg Samantha túlfűtött személyiségével és kalandjaival. Ott volt az ügyetlenül pasizó meleg Stanford, aki egy szeretnivaló figura és persze Carrie Bradshaw, aki tudta milyen jó szex, vagy ha nem, hát nem félt megkérdezni. Igazából négy, nagyvárosi barátnő történetét izgulhattuk végig, akik az igazit keresik.

Érthető, hogy vártuk az új évadot és egy remek téliesti mozizásra készültünk. Igaz, egy kolléganőm figyelmeztetett, hogy „meg ne nézd” kategória és depis leszel tőle, de no risk no fun bekapcsoltuk a TV-t. A harmincas nőkből ötvenesek lettek, amivel nincs is baj, hiszen én is együtt öregedtem a sorozattal, ám a szex már egy egészen más kategória lett. Ennyire durván még egy filmben sem tolták az arcodba az LMBTQ propagandát. Carrie egy rádiónak dolgozik, ahol egy igen vulgáris, folyton füvező, és ezzel a drogok legalizálását is propagáló, nagydarab leszbikus nő a főnöke. Olyan trágárul beszél, hogy az már nem vicces, hiába is próbálják poénosra venni, inkább elborzaszt. Én már öt perc és a századik „f.ck” után átkapcsoltam volna, de párom unszolására tovább néztem. Miranda, a jogásznő egyetemi továbbképzésen van egy fekete professzornőnél, aki minden, fehérektől jövő megnyilvánulást rasszista sértésnek vesz. Na persze, mi fehérek mást sem teszünk csak „rasszistáskodunk” a nap 24 órájában, főleg az egyetemen, legalább már ezt is tudom.

A szép Charlotte tini lánya kikérte magának, hogy édesanyja kislányomnak szólítsa. „Nem a kicsivel van bajom, hanem a lánnyal, mert sosem éreztem magam annak.” Na, lesz itt még nemi átalakító műtét is, az indítja majd igazán be a cselekményt. LMBTQ, HTC, BLM a libsik Mengyelejev táblázatából ezek a „vegyjelek” uralják a sztorit. Kinyírták benne Mr. Big-et, aki nekem a kedvenc karakterem volt, a maga flegma modorával. Az őt megtestesítő színészt most azzal vádolta meg három nő, hogy zaklatta őket, igaz 17 meg 5 és akárhány évvel ezelőtt. Persze, ha ez valóban megtörtént akkor nincs bocsánat, ám valahogy furcsa, hogy 2005 óta a sértett nem tett feljelentést. Az egyik eset egy étteremben történt, a hölgy elmondása szerint, szintén sok éve. A harmadik nő egy twitter bejegyzést tett csak közzé, amely szerint Noth egy szexuális ragadozó. Tanúk nincsenek csak állítás, állítás ellen. Sőt a sértettek még nevüket sem vállalták fel a sajtóban, hanem álnéven adtak interjúkat. Chris Noth viszont elvesztette minden munkáját és családja elhagyta. Nem vicc, a depi már tényleg itt téblábol a laptopom mellett. Mi lett ezzel a világgal, már egy csajos filmet sem lehet megnézni a liberális őrület és sipákolás nélkül. A libsi Grinch már tényleg ellopja a karácsonyunkat és sorozatainkat.

Szerencsére ott van még a „Reszkessetek Betörők” és a „Die Hard”. Boldog Karácsonyt mindenkinek!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére